Cadouri de Valentine's Day ❤

Cadouri personalizate de Valentine’s Day pentru tine si sufletul tau pereche

Valentine’s Day sarbatoreste iubirea , cel mai frumos sentiment pe care nu ai cum sa nu il simti macar o data in viata. Chiar daca iubesti de o luna, de un an sau de o viata si fluturii din stomac  nu mai sunt la fel de prezenti ca la inceput,  o iubire frumoasa merita intotdeuna sarbatorita.

Desi iti pretuiesti persoana iubita in fiecare zi si ii demonstrezi dragostea si devotamentul prin gesturi de afectiune si grija permanenta pe care i-o porti, de Valentine’s Day merita sa ii oferi si un cadou de suflet si sa ii arati inca o data cat de mult o iubesti.

 

Graveaza Povestea Ta.ro este locul perfect unde iti mesterim cele mai speciale cadouri de Valentine’s Day. Iti punem la dispozitie peste 80 de seturi de bratari, coliere sau brelocuri gravate cu poza si text special gandite pentru dragostea voastra  pe care le poti comanda online din categoria NOI DOI (https://www.graveazapovesteata.ro/valentines-day/), cu pana la 15% reducere. Daca totusi doresti un cadou doar PENTRU EA sau PENTRU EL, iti recomandam sa alegi o bijuterie sau un accesoriu personalizat din categoria VALENTINE’S DAY (https://www.graveazapovesteata.ro/promo/).

Seturi de bijuterii personalizate pentru cupluri

 

Ca niste adevarati cupidoni ai iubirii voastre, iti vom pregati cadourile de poveste pana la cel mai mic detaliu ca tu sa impresionezi cu adevarat. Daca doresti sa iti surprinzi iubitul, sotul, logodnicul cu un cadou personalizat, alege o bratara cu snur de piele naturala pe care sa gravezi poza voastra si mesajul in care ii spui cat de mult il iubesti. Vei primi si felicitarea gratuita in care ii putea declara iubirea inca o data

Bratara din piele naturala cu banut gravat

 

Pentru a-ti surprinde partenera cu adevarat, ii poti oferi un colier cu numele ei sau unul in forma de inimioara pe care noi vom grava mesajul tau, impreuna cu o poza care sa va spuna povestea.

Anul acesta, ziua indragostitilor este despre emotie, asa ca ofera un cadou personalizat,  creat special pentru iubirea voastra

Bratara personalizata din piele naturala si banut din argint placat cu aur de 24K

 

Vizualizate recent