Povestea acestui obicei a inceput in Londra, in secolul al XVI-lea. Mai tarziu francezii au inceput sa ofere la finalul nuntilor celebrele bomboniere de cristal sau portelan. Asadar, incetul cu incetul, bombonierele cu zahar au devenit traditie, semnificand bunastarea mirilor, zaharul find foarte scump.

Pe masura ce anii au trecut, zaharul a fost inlocuit cu fructe uscare sau bomboane, iar vasele din cristal cu cutiute de lemn. In zilele noastre viitorii miri au la dispozitie o colectie ampla, in functie de tematica evenimentului, cel mai important aspect fiind ca marturia sa fie lucrata cu atentie si sa se potriveasca perfect in povestea nuntii.


Cele mai des intalnite marturii sunt borcanele de dulceata, rame foto personalizate, cutiute pentru bomboane, rame foto cu magnet, plante suculente in ghivece miniaturale, dulciuri (briose, macarons, bomboane de ciocolata sau biscuiti), lumanari parfumate personalizate cu un mesaj in interior etc.

Pentru ca aceste marturii sa ramana mereu in sufletul celor dragi, alegeti sa le oferiti o bijuterie gravata, care va pastra vie amintirea nuntii voastre. Puteti alege sa gravati o imagine cu voi sau un moment special din viata voastra.


Nasii, parintii vostri spirituali, merita un cadou de poveste ♥ Creeaza un set de bijuterii de suflet cu imaginii din cea mai importanta zi din viata voastra.

Nu exista reguli scrise, nu exista traditii, de aceea, puneti-va amprenta si conturati povestea voastra. Suntem alaturi de voi, iar pentru sfaturi si idei contactati-ne pe adresa: comenzi@graveazapovestata.ro sau pe pagina de Facebook: Graveaza Povestea Ta ♥