Valentine’s Day: cele mai inspirate cadouri pentru ea si pentru el

Idei cadouri Valentine's Day - Bijuterii gravate pentru Ziua Indragostitilor 

Cum alegi cadoul potrivit ➤ Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea ➤ Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el

Ziua Indragostitilor se sarbatoreste in fiecare an pe 14 februarie. Adoptata de la americani, Valentine’s Day este un bun prilej de a-i demonstra persoanei iubite, prin gesturi romantice, declaratii de dragoste, cadouri si surprize inedite cat de mult o apreciezi. Chiar daca ai ajuns sa iti cunosti jumatatea si sa ii anticipezi alegerile, este dificil sa o mai surprinzi. In 2020, in materie de cadouri, cele mai bune optiuni sunt cele personalizate, care spun, contin si poarta cu sine o poveste.

Cum alegi cadoul potrivit

 

Sa oferi un sfat poate deveni o chestiune delicata, pentru ca exista riscul ca ceea ce se potriveste intr-un caz sa fie total nepotrivit intr-altul. Cu toate acestea, sunt cateva recomandari generale de Ziua Indragostitilor care nu dau gres, indiferent de pretentiile, aspiratiile si asteptarile celui de langa tine:

  • fii creativ;
  • nu ignora sarbatoarea si fa eforturi sa gasesti cadoul potrivit;
  • nu alege ceva ce iti place tie, ci tine cont de preferintele partenerului;
  • scrie o felicitare;
  • nu evita elementul romantic atunci cand alegi cadoul;
  • afla ce isi doreste cel de langa tine;
  • bazeaza-te pe personalitatea fiintei iubite.

Seturi bratari cuplu din argint pentru Valentine's Day sau orice zi in care vrei sa ii spui Te iubesc. GraveazaPovesteaTa.ro

 

Pot parea sfaturi imperative, dar nu este deloc asa. Pur si simplu, exista o serie de Tips & Tricks in materie de cadouri, care garanteaza reusita. Si ce poti sa-ti doresti cel mai mult decat sa-l vezi pe cel de langa tine fericit, chiar daca nu iti trebuie neaparat o zi in care sa-i arati cat de mult inseamna pentru tine. Dar daca americanii tot au inventat Valentine’s Day, ruda occidentala a mioriticului Dragobete, de ce nu am profita de ea?

 

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru ea

 

Idei cadouri Valentine's Day pentru iubita/ sotie. Bijuterii gravate pe comanda pe graveazapovesteata.ro

 

Ai citit pe nerasuflate si pe ascuns cartea lui Cartarescu, „De ce iubim femeile”, si tot nu ai gasit un raspuns plauzibil. O savurezi din priviri atunci cand o vezi imbracata office, cu taior, si stii ca poarta la gat medalionul daruit la a patra intalnire a voastra. Îi spui ca e frumoasa atunci cand se trezeste langa tine dimineata, are parul ciufulit, iar cerceii candelabru daruiti de Craciun ii pun in evidenta trasaturile dragalase. Ii admiri pielea impecabila si iti aduci aminte cat de greu ti-a fost ultima oara sa alegi crema potrivita pentru ea. Degeaba ti-a spus vanzatoarea ca are ca ingrediente si colagen, si acid hialuronic, dar si un extract minune de flori de musetel culese direct de pe camp. Nu stii ce sa alegi. Intr-o seara, chiar ti-a spus ca si-ar dori un salt in tandem sau un zbor cu balonul in Cappadocia, un city break si cazarea in casutele trulli din Alberobello, oraselul italian al piticilor. Totodata, ti-a marturisit ca ar vrea un cadou peren, care sa dainuie in timp, asezat frumos intr-o caseta de bijuterii.

Asadar, de Valentine’s Day, ai putea sa o surprinzi cu:

 

Un buchet spectaculos de flori

Inspiratie pentru cadoul de ziua indragostitilor - Valentine's day

 

E drept, cu o floare nu se face primavara, dar cu un buchet exista sanse reale de a aduce multa bucurie pe chipul unei femei. Toate fiicele Evei se simt alintate atunci cand partenerul le rasfata cu flori si asta nu de ieri, ci dintotdeauna.

 

Un colier

Colier argint gravat - idei cadouri Valentine's Dat pentru iubita. GraveazaPovesteaTa.ro

 

Un colier bine ales, care poarta cu sine o poveste, o gravura cu numele tau, cu o fotografie de-ale voastre sau o declaratie de dragoste ii va conferi partenerei tale eleganta, va da o nota distincta oricarei tinute si o va ajuta pe cea care il poarta sa fie remarcata.

 

O pereche de cercei

Idei pentru cadouri de ziua indragostitilor - pentru ea de Valentine's Day

 

Indiferent de model, fie unul modern, greu de incadrat intr-un tipar, fie unul baroc, incarcat, sau unul clasic, simplu, o pereche de cercei este un accesoriu asociat feminitatii de mii de ani.

 

Un inel cu design futurist

Idei cadouri Valentine's Day - inele argint pe graveazapovesteata.ro

 

O alegere mai buna de Ziua Indragostitilor nici ca e posibila, mai ales ca iubita ta va fi flatata de complimente si curiozitati legate de ceea ce poarta, de indata ce se va afisa cu inelul daruit. Fie ca e sau nu unul de logodna, un inel este un cadou inspirat, unic, pe care orice femeie si-l doreste.

 

Suport pentru bijuterii

Cadouri pentru ziua indragostitilor - Suport pentru bijuterii gravate - Valentine's Day

 

Degeaba alegi un colier sau o pereche de cercei potriviti pentru cea care ti-a furat inima, daca nu investesti si intr-un suport de bijuterii chic.

 

Lenjerie

Cadouri pentru iubita ta de Valentine's day

 

Dintotdeauna, designerii vestimentari spun sa nu ne zgarcim vreodata la lenjerie si pantofi. Motivul? Ne petrecem cea mai mare parte a vietii in ele. Tocmai de aceea, nu trebuie sa va uitati la bani atunci cand alegeti o tinuta underwear pentru iubita.

 

Cina romantica

Valentine's day si cum sa o surpriza de ziua indragostitilor - cina romantica

 

Chiar daca nu e la Paris, la un etaj superior al Turnului Eiffel, sau in Dubai, la ultimul etaj de la Burj Khalifa, o cina romantica - indiferent de locatie - e un as in maneca pe care sa-l scoti ori de cate ori relatia voastra are nevoie de un plus de savoare si de revigorare!

 

Zbor cu elicopterul sau balonul cu aer cald

Zbor cu balonul cu aer cald - cadou de Valentine's Day

 

 

Cadourile neconventionale care vin la pachet cu o doza de adrenalina mereu vor fi bine primite de catre un destinatar, mai ales daca acea persoana are un spirit dezvoltat de aventura si ii place sa iasa mereu din zona de confort.

 

Idei de cadouri de Valentine’s Day pentru el

Idei cadouri Valentine's Day pentru iubit/ sot - bratari piele aur pe graveazapovesteata.ro

 

Poate ai langa tine un barbat care „devoreaza” orice stand-up comedy, se distreaza machete de masini, chiar daca nu mai e de mult un copil, si colectioneaza timbre. In acest caz, esti o norocoasa, caci nu trebuie decat sa cumperi un bilet la un spectacol, o masinuta de pe un site de colectionari si cateva timbre de-ale unor filatelisti dispusi sa renunte la ele contracost. Dar ce te faci cand, cel mai probabil, esti intr-o relatie cu un tip pretentios, dar care nu are pasiuni atat de puternice? 

In cazul de fata, nu-ti ramane decat sa alegi intre:

 

Un set de lux pentru barbierit

Set de lux pentru barbierit - idei de cadouri pentru Valentine's Day

 

 

Este un cadou util, care nu se va demoda niciodata, mai ales ca in 2020 poti sa il alegi dintr-o varietate de modele si de branduri. In plus, pamatuful poate fi din par de bursuc, iar manerul, din lemn de fag sau dintr-o alta esenta tare.

 

Butoni de camasa

Butoni pentru casa - idei de cadouri pentru iubit - Valentine's Day

 

De diverse marimi si modele, butonii de camasa adauga o nota distincta oricarei camasi. In plus, acest accesoriu va da oricarui articol de imbracaminte un plus de personalitate.

 

 

O geanta business

Geanta business pentru barbati - idei de cadouri reusite pentru Valentine's Day

 

Nu doar femeile colectioneaza pantofi si genti, ba chiar unii barbati le pot da clasa. Sa ii oferi partenerului de Ziua Indragostitilor o geanta business se poate dovedi o alegere de bun augur. 

Portofel

Cadouri de Valentine's Day pentru sotul sau iubitul tau - Portofel din piele

 

Nu degeaba putem „descifra” de la prima intalnire „calibrul” unui barbat in functie de cativa indicatori: portofel, ceas, pantofi. Un portofel de calitate, din piele naturala sau ecologica, va fi mereu un cadou apreciat de orice barbat.

Bomboane

Bomboane de Valentine's day

 

Chiar daca suna mai degraba ca un cadou pe care sa il oferi unei femei, o cutie de bomboane cu un gust spectaculos poate fi un dar interesant si pentru un barbat. Atunci cand ii oferi iubitului praline de ciocolata, pe langa faptul ca e o surpriza dulce, poti lua in considerare si un alt avantaj: exista sanse ridicate sa le mananci chiar tu. Asa ca tine cont si de gusturile tale, atunci cand alegi aroma bomboanelor: crema de menta, migdale, fistic sau cappuccino!

 

Un set de scris retro

Poate nu ti-a scris pana acum nicio scrisoare de dragoste sau macar un ravas in care sa-ti spuna ce fiinta minunata esti, insa ai putea chiar tu sa faci primul pas in acest sens. Incepe prin a-i darui un set de scris retro, cu stilou, calimara de cerneala, penita si foi speciale.

 

Parfumul preferat

Cu aroma de mosc, bergamota, paciuli sau vanilie neagra, vibranta si seducatoare, apa de parfum preferata a iubitului tau ii descrie stilul unic. Sa ii oferi parfumul preferat pe 14 februarie poate fi o alegere inspirata, mai ales ca exista certitudinea ca va fi un cadou apreciat.

 

O bratara

Idei cadouri Valentine's Day - Bratari aur barbati pe graveazapovesteata.ro

 

Langa ceas, o bratara pe mana iubitului tau arata bine, ii aminteste de tine si de povestea voastra si ii defineste stilul. Daca ii faci cadou acest accesoriu, asigura-te ca il alegi in functie de personalitatea lui: din piele, monocroma, din franghie nautica, ata sau metal pretios. Nu vei da gres daca optezi pentru gravarea acesteia, astfel, o vei individualiza.

 

O excursie in doi

Calatorii de ziua indragostitilor - Valentine's day

 

Sa luati lumea la pas poate fi o adevarata provocare, fie doar si pentru un city break. In plus, nu trebuie neaparat sa alegi o destinatie exotica, caci si o excursie in Romania, cu toate detaliile puse la punct, poate avea un efect pozitiv asupra lui si, implicit, asupra relatiei voastre.

 

In 2020, intr-o cutiuta de catifea in culoarea anului, albastru clasic, asaza un lantisor, o bratara, un inel cu model futurist, gravate. Este un mod inedit de a-i arata persoanei iubite, atat in cazul ei, cat si al lui, cat de mult inseamna pentru tine. Nu opta pentru imitatii, obiecte de duzina, inimioare sclipicioase, ursuleti de plus, lenjerie intima comestibila si alege un cadou pe care sa il tina minte. 

 

Sursa foto: shutterstock, graveazapovesteata.ro, pexels

Vizualizate recent