Cadouri de Paste pentru cei dragi aflati la distanta

Iepurasul aduce cadouri personalizate si gravate de la GraveazaPovesteaTa.ro

 

Cadouri de Paste pentru cei dragi aflati la distanta ❤️ Cadouri personalizate pentru bunici ❤️ Cadouri inedite pentru parinti si copii ❤️ Cadouri pentru prieteni

 

Dincolo de frumusetea si semnificatia aparte a sarbatorilor pascale, reuniunile familiale din aceasta perioada a anului au fost intotdeauna un motiv de relaxare si de bucurie. In contextul pandemiei de COVID-19, insa, pastrarea distantei sociale a devenit una dintre armele importante de lupta impotriva raspandirii noului tip de coronavirus, SARS-CoV-2. Prin urmare, cel mai important lucru acum este sa-i stii in siguranta pe cei dragi.

 

Chiar daca esti nevoit sa petreci Pastele in formule restranse sau chiar departe de familie si de prieteni, nimic nu te impiedica sa le transmiti tuturor gandurile tale bune si sa le oferi cadouri personalizate, prin care sa le arati cat de mult ii pretuiesti. Darurile tale sunt acum, mai mult decat oricand, un mod de a te simti mai aproape de persoanele cele mai importante din viata ta. Cum alegerea unui astfel de cadou este, poate, mai dificila ca de obicei, in cele ce urmeaza iti venim in ajutor cu idei practice si, in acelasi timp, de suflet pentru fiecare dintre oamenii pe care ii iubesti.

 

Cadouri de Paste pentru bunicii aflati la distanta

Cadouri de Paste pentru bunicii aflati la distanta

Una dintre cele mai mari bucurii pentru bunici este sa fie alaturi de nepotii lor, indiferent ce varsta au acestia din urma, iar masa de Paste a fost mereu o ocazie speciala de a fi aproape de ei. In contextul actual, insa, reuniunile familiale obisnuite nu mai sunt posibile, pentru protectia ta si a tuturor celor dragi. Distanta sociala, insa, poate fi transformata, paradoxal, intr-un mod de a fi mai uniti decat oricand.

 

Ai o multime de variante la indemana sa faci asta, iar un cadou personalizat este una dintre ele. De pilda, bratarile care poarta gravate pe ele chipurile nepotilor sau numele lor sunt cu siguranta daruri de suflet pentru bunici. Si daca preferi mesajele scrise, poti sa le transmiti, printre altele ca „Impreuna suntem cei mai puternici”. Aceasta, chiar daca, momentan, nu sunteti, fizic, unii langa altii, spre binele comun.

Vezi AICI toate ofertele noastre de BRATARI PERSONALIZATE ❤️

 

Cadouri de Paste pentru parintii aflati la distanta

Dorul de parinti este intotdeauna chinuitor si ti-ai fi dorit ca de Paste, cea mai mare sarbatoare a Crestinatatii, sa ai sansa sa-i strangi in brate si sa ciocnesti cu ei un ou rosu. Dar tocmai pentru ca ii iubesti atat de mult, stii ca traim vremuri dificile, in care boala si suferinta sunt prezente tot mai mult langa noi si ca estimarile specialistilor pentru ce va urma nu sunt deloc imbucuratoare. Pandemia ne-a schimbat obiceiurile, gandirea si comportamentul, aproape fara sa ne dam seama.

 

Prin urmare, este esential sa stii sa te adaptezi la noile conditii. Izolarea nu inseamna despartire, ci grija fata de cei dragi. Acum ai alte moduri de a le demonstra ca le esti aproape, iar un cadou care spune o poveste este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poti face pentru ei. Un colier cu pandantiv care ii transmite mamei cat de importanta este familia sau o bratara cu tine, fratii tai si parintii in miniatura sunt bijuterii pe care cei dragi le vor purta cu mare placere, amintindu-si ca le-au adus putina lumina si bucurie intr-un moment delicat din vietile lor.

Vezi categoria noastra de ▶️ BIJUTERII PENTRU FAMILIE ❤️

 

Cadouri de Paste pentru copiii aflati la distanta

Cadouri de Paste pentru copiii aflati la distanta

Cand vine vorba de copii, nu poti sa nu iti amintesti de glasurile lor cristaline si de zambetele largi atunci cand descopereau cu uimire sincera ce le-a adus Iepurasul. Chiar daca nu mai au, poate, de multa vreme varsta copilariei si nu mai sunt nici macar adolescenti, pentru tine tot copii raman si ai vrea ca si anul acesta sa le faci o bucurie de Paste.

 

Contextul actual nu iti permite sa fii fizic alaturi de ei, dar nu ai motive sa nu simti sarbatoarea aproape la fel ca intotdeauna. Intinzi o masa simbolica, cionesti oua rosii in mediul virtual si le trimiti, prin curier, copiilor tai cadouri deosebite. Iubirea ta pentru ei nu are limite, asa ca un colier cu un pandantiv in forma infinitului este binevenit pentru a-ti exprima sentimentele puternice. Apoi, daca stii ca sunt atrasi dintotdeauna de natura, un mesaj gravat pe frunze de stejar din argint poate fi o alegere inspirata pentru fiica sau fiul tau. Si ca sa-i incurajezi mereu sa creada in visurile lor si sa le urmeze oriunde s-ar afla, poti opta si pentru un lantisor dublu cu Soarele si Luna ce-i transmit copilului tau ca este cea mai importanta persoana din viata ta.

AICI gasesti toate COLIERELE PERSONALIZATE de care ai nevoie ❤️

 

Cadouri de Paste pentru prietenii aflati la distanta

Cadouri de Paste pentru prietenii aflati la distanta

De Paste ai fi vrut, desigur, sa-ti vizitezi si prietenii, numai ca pandemia de coronavirus te tine departe de ei de data aceasta. Ca sa le arati si lor cat de mult inseamna pentru tine si ca puteti fi aproape macar simbolic, poti sa le daruiesti ceva special, cum ar fi un cadou personalizat pe care sa-l nu il uite vreodata.

 

Brelocurile, inelele, colierele si chiar brichetele, toate sunt accesorii care pot transmite mesaje de suflet amicilor tai, cu ajutorul gravurilor, fie ca este vorba de fotografii sau ca optezi pentru texte. Iti poti indrepta atentia si catre evenimente recente din viata lor, cum ar fi logodna, cununia, botezul sau o aniversare speciala si sa le oferi bijuterii tematice, cu numele copiilor, citate celebre care exprima iubirea puternica dintre ei.

Vezi AICI toate ofertele noastre de ACCESORII PERSONALIZATE ❤️

 

Pastele a fost intotdeauna o sarbatoare de familie si o perioada in care ti-ai regasit linistea alaturi de cei dragi, chiar si de cei mai buni prieteni. Pandemia provocata de noul tip de coronavirus te obliga anul acesta sa pastrezi dinstanta sociala. Acest lucru nu inseamna, insa, departare. Poti fi alaturi de toti cei pe care ii iubesti oferindu-le cadouri personalizate, care spun o poveste de suflet si care, prin creativitatea lor, le dau o stare de bine. Prin urmare, sta in puterea ta sa vezi si partea buna a lucrurilor sau sa cauti macar solutii ca sa-i faci pe cei dragi sa zambeasca si sa se simta relaxati, chiar si in vremuri tulburi si apasatoare.

 

Sursa foto: Graveaza Povestea Ta ❤️

Vizualizate recent