Transport gratuit
Transport gratuit la ORICE comanda
Ambalaj premium gratuit
Ambalaj premium gratuit pentru orice produs
Gratuit gravura
Gravura verso gratuit text sau simbol
Experienta de peste 8 ani
Peste 8 ani experienta în bijuterii personalizate

Despre noi

În fiecare zi, în atelierul Gravează Povestea Ta, zeci de povești sunt transformate în brătări, coliere și accesorii care aduc zambete si bucurie.

Pană să ajungă, insă, cel mai mare atelier de bijuterii personalizate din România, cu peste 50.000 de povești gravate,
Gravează Povestea Ta a început să existe din pasiunea pentru brățari cu șnururi colorate a Irinei Calesu.

Fiecare piesă GPT reflectă preocuparea pentru detalii, păstrând liniile fine ale unei bijuterii clasice si usor de purtat zi de zi. Lucrate din argint 925, din argint placat cu aur de 18K sau din aur de 14K, bijuteriile GPT sunt, fiecare, o piesă unicat, menită să evoce cu delicatețe un moment special din viața celui care o poartă.

De 4 ani, clienții Gravează Povestea Ta creează din poveștile dragi sufletelor lor brățări-talisman, coliere-amintire gravate cu fotografii și mesaje de suflet si oferă bijuteriile ca pe un cadou special de aniversare, botez, cununie sau doar pentru că... iubesc.

2010
Irina Caleșu, studentă pe atunci la Facultatea de Psihologie, creează prima brățară cu șnur colorat.
2011
Se contureaza un prim brand, Bratara ta Povestea ta, cu care Irina participa la zeci de targuri cu profil fashion unde descopera bucuria clientelor ei de a-si alege bratari cu snururi colorate care sa le aduca zambete zi de zi.
2012
Se inaugureaza primul showroom oficial, Vanilla Beautiful Store, unde Irina reuneste alaturi de produsele Bratara Ta Povestea Ta si creații ale multor designeri romani talentati
2013
Ca proaspata mamica, Irina isi doreste pentru puiutii ei bratarele cu snur rosu personalizate cu numele lor, ceea ce o inspira sa duca brandul Bratara Ta Povestea Ta la un alt nivel
2015
Brățara Ta Povestea Ta devine Gravează Povestea Ta și, odată cu această schimbare, este lansată platforma interactivă graveazapovesteata.ro, prin care orice bijuterie poate fi personalizată simplu, online

CUNOAȘTE-NE ECHIPA!

Aceștia suntem noi

Ne aduc împreună pasiunea pentru lucrurile făcute manual, răbdarea
și faptul că iubim oamenii și poveștile frumoase. În fiecare zi, atmosfera din atelier
seamănă cu cea dintr-o sufragerie în care se adună, cu drag, un grup de prieteni.

Florin

Cel mai mult mă bucură faptul că prin munca mea pot face fericiți alți oameni.

Flori

Sunt onorată să fac parte din echipa GPT! Mă redescopăr în fiecare zi alături de poveștile pe care le gravez cu drag. Bucuria mea este când primim mesaje din partea clienților noștri fiind mulțumiți și bucuroși de rezultatul poveștii lor gravate pe minunățiile făcute de noi.

Madalina

Mă bucură să mă simt zilnic ca un Cupidon al poveștilor și al dragostei, să simt că pot aduce fericire și zâmbet în sufletele oamenilor.

Venera

Datorită atelierului GPT, am descoperit o echipă tânără și plină de energie. În fiecare zi vin entuziasmată gândindu-mă la ce povești frumoase voi grava. Este o bucurie să știu că pot aduce zâmbete pe chipurile oamenilor prin munca mea!

Iulian

mi doresc să transmit frumusețea fiecărei povești gravate, creând un cadru care să o pună cel mai bine în valoare. În fiecare zi sunt multe povești și multe provocări care mă motivează.

Valentina

Zi de zi atelierul GPT este plin de zâmbete și de emoții frumoase datorită poveștilor pe care le primim. De aceea echipa noastră este motivată și unită pentru a crea un produs perfect handmade.

Cristina

Atelierul GPT reprezintă pentru mine o experiență de dezvoltare inedită, un colectiv tânăr și dinamic și un domeniu care mă surprinde plăcut, în fiecare zi. Prosperitate, interactivitate, autodepășire și inovație sunt cuvintele care definesc GPT. Învăț foarte multe aici. Sunt mândră că fac parte din acest minunat atelier.

Adina

De când sunt aici tot ceea ce fac am descoperit că fac cu drag și plăcere. Cel mai interesant mi se pare când primesc feedback, fie pozitiv, fie negativ. Sunt fericită alături de acestă echipă frumoasă.

Ana

Vin cu drag la atelier știind că un sentiment de realizare este urmat de fiecare comandă îndeplinită cu succes.

Stefania

Prin experiența GPT aparțin unui colectiv tânăr și dinamic; atmosfera de lucru este una liniștită, în care putem fi noi. Mă bucur de fiecare dată când recunosc o voce a unui client, atunci când confirm comenzi, pentru că știu că dacă cineva a revenit la noi, înseamnă că am făcut o treabă bună.

Teodora

Aici construim punți de sentimente care se simt de către persoanele iubite chiar și când inimile si mințile noastre sunt obosite să se exprime în freamătul zilelor.

Doina

Cu drag și cu pasiune încep fiecare zi în atelierul GPT. Lucrez alături de o echipă frumoasă ce mi-a devenit, în foarte scurt timp, ca o a doua familie. Poveștile se spun și se gravează mai ușor, atunci când ai oameni minunați alături de tine 😊

Ionuț

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare este să iubești ceea ce faci.

Andreea

Trebuie să ne dăm seama că privilegiul de a munci este un dar, puterea de a munci - o binecuvântare, iar dragostea de muncă e un succes.

Ana

Mă simt privilegiată să fac parte dintr-o echipa atât de creativă. În fiecare zi atelierul nostru se încarcă de magia poveștilor voastre, iar energia pozitivă este aici cu noi pentru a vă transpune experiențele voastre de neuitat în bijuterii de care să vă bucurați o viață.

Mona

CE PROVOCARE! GPT a apărut în viața mea întâmplător. Mă bucur că am acceptat să mă alătur echipei, pentru că astfel fiecare zi este presărată cu povești dragi, alături de oameni și mai dragi mie 😊

Ela

Știi acel moment când mergi la job cu drag și echipa îți devine familie? Asta simt eu zi de zi, atunci când ajut la crearea celor mai frumoase povești, alaturi de oameni de Poveste.

Vicky

Diversitate, provocări și multe povești frumoase 😊

Georgiana

Gravează Povestea Ta, un loc cald și liniștit, plin de povești frumoase.

Nicoleta

Diversitate și provocări. Un loc în care imaginația nu are limite, iar echipa se implică întru-totul pentru un produs perfect.

Irina

Sunt norocoasă că am în jur o echipă de oameni frumoși, pozitivi și talentați care se completează și care se simt bine împreună. Mă bucură si mă onorează încrederea pe care ne-o acordă clienții atunci când ne încredințează poveștile lor de suflet. Cu toții ne hrănim cu aprecierile pe care le primim zilnic pe pagina de Facebook, un alt motiv de a zâmbi.

ATELIERUL

Fiecare zi în atelier se încheie cu satisfacția că am reușit să transformăm
povestea ta în #celmaidulcecadou. Investim multă energie pentru ca fecare lucru care iese
din mâinile noastre să reprezinte cu delicatețe mesajul pe care vrei să îl transmiți.
  Produsul a fost adaugat in cos

Continua! Mai ai nevoie doar de lei ca sa beneficiezi de transport gratuit.