In fiecare zi, in atelierul Graveaza Povestea Ta,
zeci de povesti sunt transformate in bratari, coliere si accesorii care aduc zambete si bucurie.

Irina Calesu si-a descoperit pasiunea pentru bijuterii, mai exact pentru bratari cu snururi colorate, pe cand era studenta la Facultatea de Psihologie. In acea perioada, a participat la primul targ de bijuterii, unde toate piesele ei au fost vandute. Motivata de acest succes, a deschis magazinul Vanilla Beautiful Store, aducand atat creatiile designerilor cunoscuti la targurile frecventate, cat si propriile creatii. Observand ca bijuteriile ei erau din ce in ce mai solicitate, si-a creat primul brand Bratara Ta, Povestea Ta, devenit ulterior Graveaza Povestea Ta. Astfel a fost lansata platforma interactiva graveazapovesteata.ro, prin care orice bijuterie poate fi personalizata online.

CUNOAsTE-NE ECHIPA!

Daca la inceput echipa Graveaza Povestea Ta era alcatuita din cateva persoane,
acum s-a extins si este formata din zeci de profesionisti in domenii precum designul bijuteriilor, marketing, social media si relatii cu clientii.
Fiecare membru este o parte valoroasa a echipei GPT si doar datorita acestor oameni talentati si dedicati va putem oferi bijuteriile personalizate pe care le iubiti si le purtati in fiecar zi.

Atelierul

In fiecare zi, in atelierul Graveaza Povestea Ta, povestile voastre sunt transformate in bratari, coliere si accesorii gravate cu fotografii si mesaje de suflet.
Fiecare piesa GPT reflecta preocuparea pentru detalii, pastrand liniile fine ale unei bijuterii clasice. Lucrate din argint 925, din argint placat cu aur de 18K sau din aur de 14K, bijuteriile GPT sunt, fiecare, o piesa unicat, menita sa evoce cu delicatete un moment special din viata celui care o poarta.