in fiecare zi, in atelierul Graveaza Povestea Ta,
zeci de povesti sunt transformate in bratari, coliere si accesorii care aduc zambete si bucurie.

Pana sa ajunga, insa, cel mai mare atelier de bijuterii personalizate din Romania, cu peste 50.000 de povesti gravate, Graveaza Povestea Ta a inceput sa existe din pasiunea pentru bratari cu snururi colorate a Irinei Calesu.

Fiecare piesa GPT reflecta preocuparea pentru detalii, pastrand liniile fine ale unei bijuterii clasice si usor de purtat zi de zi. Lucrate din argint 925, din argint placat cu aur de 18K sau din aur de 14K, bijuteriile GPT sunt, fiecare, o piesa unicat, menita sa evoce cu delicatete un moment special din viata celui care o poarta.
De 4 ani, clientii Graveaza Povestea Ta creeaza din povestile dragi sufletelor lor bratari-talisman, coliere-amintire gravate cu fotografii si mesaje de suflet si ofera bijuteriile ca pe un cadou special de aniversare, botez, cununie sau doar pentru ca... iubesc.

2004

Irinca Calesu, studenta pe atunci la Facultatea de Psihologie, creeaza prima bratara cu snur colorat.

2005

Irina participa la primul targ si epuizeaza toate produsele create. Inspirata de acest succes, continua sa se joace, creand si alte modele.

2008

Irina deschide magazinul Vanilla Beautiful Store, unde aduce creatii ale designerilor cunoscuti la targurile frecventate, alaturi de care va expune bijuteriile ei, ce ajung sa fie din ce in ce mai solicitate.

2010

Stilul bijuteriilor Irinei contureaza un prim brand: Bratara Ta, Povestea Ta, nume sub care ele vor fi comercializate pentru urmatorii 5 ani.

2015

Bratara Ta, Povestea Ta devine Graveaza Povestea Ta si, odata cu aceasta schimbare, este lansata platforma interactiva graveazapovesteata.ro, prin care orice bijuterie poate fi personalizata simplu, online.

CUNOAsTE-NE ECHIPA!

Ne aduc impreuna pasiunea pentru lucrurile facute manual, rabdarea si faptul ca iubim oamenii si povestile frumoase.
in fiecare zi, atmosfera din atelier seamana cu cea dintr-o sufragerie in care se aduna, cu drag, un grup de prieteni.

Atelierul

Fiecare zi in atelier se incheie cu satisfactia ca am reusit sa transformam povestea ta in #celmaidulcecadou.
Investim multa energie pentru ca fecare lucru care iese din mainile noastre sa reprezinte cu delicatete mesajul pe care vrei sa il transmiti.