Povestea Noastra

Născut în urmă cu mai bine de un deceniu, de la un simplu nod pescăresc și dintr-o pasiune înfocată pentru frumos, brandul Gravează Povestea Ta își păstrează titlul de pionier pe piața bijuteriilor gravate din România.

Brandul a fost construit de la zero de Irina Caleșu, o antreprenoare specializată în Psihologie, care încă din perioada studenției a sădit sămânța a ceea ce înseamnă brandul azi, dar afacerea a început să prindă rădăcini și să crească într-un ritm galopant după ce Irina a devenit mamă, în 2013.

Irina și-a dorit să le ofere gemenilor săi, Daliana și Naum, niște talismane cu simbolistică puternică, sub forma unor brățări cu șnur roșu și bănuț norocos, care să-i ghideze și să-i protejeze mereu. Pentru că nu a găsit pe piața din România bijuteriile pe care și le imagina, a creat ea însăși brățările perfecte pentru Daliana și Naum, și a avut viziunea de a-și transforma ideea într-o afacere de succes, clădită din cea mai pură formă de iubire - iubirea maternă.

 

 

Făurim bijuterii pentru totdeauna 

 

Misiunea brandului nostru rămâne aceeași: să creeze bijuterii speciale cu semnificație profundă, bijuterii gravate care reușesc să copleșească prin puterea cuvintelor, care te apropie de cei dragi și duc povestea familiei tale mai departe.

Iar această grijă pentru oameni este luată foarte în serios de către echipa Gravează Povestea Ta. Tineri cu viziune creativă împreună cu profesioniști din toate domeniile-cheie - bijutieri, artiști handmade, tehnicieni și graficieni - gândesc și creează cu sârguință și cu atenție la detalii piese fără cusur.

Liantul nostru a fost și rămâne în continuare perfecțiunea. Valorile noastre - transparența, onestitatea, solidaritatea și o bună etică a muncii, inovația, unicitatea, curajul și pasiunea pentru ceea ce facem - ne definesc și ne întăresc credibilitatea.

 

 

Dorința de a fi cei mai buni ne-a motivat să aducem în România cele mai performante tehnici și echipamente de gravură

Încă de la început, ne-am propus să excelăm și să le oferim clienților noștri bijuterii valoroase, realizate la cele mai înalte standarde. Iar asta ne-a împins să aducem pe piața din România ultimele tehnologii și cele mai performante echipamente și tehnici de gravură, fiind primul brand din România care a lansat gravura foto pe bijuterii de foarte mici dimensiuni.

Promitem cel mai rapid termen de livrare, însă fără să facem compromisuri de la calitate. Bijuteriile noastre ajung la departamentul de asamblare doar după ce expertul nostru în finisaje pune parafa pe permisul de trecere al produsului, fie că vorbim despre brățări, coliere sau accesorii gravate cu fotografii și mesaje puternice. Și-ți răsplătim încrederea pe care ne-o acorzi venind în ajutorul tău cu un serviciu de întreținere pe viață.

 

 

Credem că dragostea ne întregește și ne dorim să-ți oferim cele mai pline de însemnătate cadouri. Familia este stâlpul nostru, iar fiecare membru al echipei Graveaza Povestea Ta și clienții noștri fac și ei parte din familie și sunt sâmburele creativității. 

Din respect pentru poveștile tale și din dorința de a făuri bijuterii pentru totdeauna, alegem să lucrăm doar cu materiale prețioase, precum aur sau argint.

Credem că bijuteriile primesc o și mai mare valoare atunci când intră în contact cu pielea celui care le poartă, se formează o conexiune emoțională puternică - mai ales atunci când sunt primite cadou - și pot funcționa ca o mantră sau ca niște amulete norocoase care te pot transpune - chiar și în cele mai fragile momente - într-un loc bun, în care să te gândești la persoanele dragi și să te simți iubit.

Unul din 19 nou-născuți din România poartă brățări create în atelierul nostru din inima Capitalei. Făurim povești care durează pentru totdeauna, iar până acum am gravat peste jumătate de milion de bijuterii ce au emoționat toate generațiile.