Cum comand?

Comenzile se pot face atat telefonic, cat si online, pe site sau prin intermediul chat-ului. Comenzile telefonice nu au prioritate. Toate comenzile se coleteaza in ordinea in care au fost plasate de catre clienti (indiferent ca sunt plasate telefonic sau pe graveazapovesteata.ro).

Comenzile telefonice se pot plasa pe numarul de telefon: 0755 095 552 impreuna cu un operator Graveaza Povestea Ta sau pe whatsapp, pe acelasi numar de telefon.

Comenzile nu se confirma telefonic, decat daca apar neclaritati sau datele legate de gravura par incomplete sau gresite. Clientii primesc pe email (adresa de email scrisa la plasarea comenzii) statusul comenzii si cand aceasta este livrata din atelieru Graveaza Povestea Ta.

Pentru orice modificare adusa comenzii tale, te rugam sa ne contactezi telefonic pe numarul +40 755 095 552. Nu putem garanta in permanenta existenta in stoc a tuturor produselor prezentate pe site, de aceea exista posibilitatea ca o anumita comanda sa nu poata fi livrata, dar echipa te va contacta pentru a-ti propune o varianta inlocuitoare, potrivita tie. Te asiguram insa faptul ca ne straduim sa nu existe astfel de probleme.

Comanda online sau telefonic - Bijuterii gravate - Cea mai variata gama de accesorii personalizate cu gravura text sau foto - Graveazapovesteata.ro