Recomandari - gravura FOTO

Cum sa alegi poza corecta pentru gravura foto?

Tehnicienii nostri de gravura vor face tot posibilul sa editeze poza si sa obtina un cadru ideal care sa se preteze elementului ales de dvs (banut, oval, placuta etc.) inainte de a grava produsul dvs.

Totusi, pentru rezultate optime va facem urmatoarele recomandari:

1. Chipul sau chipurile personajelor sa aiba conturul definit (sa nu fie taiat conturul fruntii, parului, urechii etc.).
2. Poza sa fie luminata (de evitat fotografiile foarte intunecate sau care contin mult negru).
3. Personajele sa fie in prim-plan (de evitat poze in care focalizarea este facuta pe alte obiecte sau pe decor).
4. Membrii familiei sau ai grupului sa fie restransi (cadrul cu chipurile lor sa fie restrans) si pozitionarea lor sa fie organizata astfel incat sa se incadreze in forma elementului ales de dvs (banut, oval, inimioara etc.).
5. Poza sa fie in varianta ei originala (nu editati si nu decupati poza, preferam varianta originala).
6. Atunci cand poza este facuta la o alta poza (de exemplu cand pozati o poza mai veche cu bunicii dvs.) recomandam sa fie facuta la lumina naturala, fara blit.
7. Pentru gravura de tip privire (doar ochii persoanei dragi), va rugam sa ne trimiteti un cadru de tip buletin, in care chipul sa fie drept.

Informatii suplimentare gravura FOTO:

- Tot din motive estetice, la 80% din cazuri tehnicienii de gravura aleg sa nu graveze fundalul din poza, ci sa decupeze personajul gravat. Daca va doriti in mod special sa gravam si fundalul sau sa gravam doar chipul va rugam sa ne mentionati in casuta "comentariu" toate detaliile.

- Modul in care este pozitionata poza la banutii pentru bratari este cu gauri stanga-dreapta.

- Modul in care este incadrata poza pe element este decizia tehnicianului de gravura, deci daca aveti mentiuni speciale cu privire la modul in care doriti sa gravam poza dvs, va rugam sa mentionati in casuta "comentariu".

- Daca doriti sa alaturam 2 personaje din 2 poze diferite intr-o singura gravura, puteti incarca poza a 2-a selectand serviciul de Gravura verso foto ( +30 lei ) si contra acestui cost tehnicianul nostru grafician va edita pozele dvs. si va alatura personajele. (In acest caz va rugam sa ne mentionati in casuta "comentariu" ca doriti editarea pozelor si alaturarea lor, nu gravura verso foto).

- Ne bucuram sa impartasim cu clientii nostri imaginile cu bijuteriile deja gravate. Acestea ii ajuta sa inteleaga si sa aleaga mai usor produsul preferat. Daca iti doresti ca poza cu bijuteria ta gravata sa nu apara pe site sau in materialele noastre promotionale, te rugam sa ne mentionezi in pagina de Check Out - la finalizarea comenzii, ca nu esti de acord cu folosirea imaginii cu bijuteria ta, iar noi vom avea grija sa excludem fotografia din baza noastra de poze de produs.