Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru persoana iubita

Cadouri de poveste pentru cupluri

In ce moduri poti surprinde persoana iubita Ce mesaje poti transmite Cum faci in deplina siguranta un cadou inspirat

 

Perioada de distantare sociala ne aduce multe provocari in privinta relatiei cu persoana iubita, indiferent daca locuim alaturi de aceasta. In prima dintre situatii, cuplurile pot resimti lipsa de energie cauzata de monotonia programului zilnic. Cu zile care arata la fel si cu o serie de activitati in care nu mai intra plimbarile, iesirile la restaurant sau vacantele, pasiunea ar parea ca are nevoie de un restart.

Cei care nu impart acelasi spatiu de locuit reusesc cu dificultate sa mai ajunga unul la celalalt, iar „date-urile” online mai degraba amplifica nevoia de a fi laolalta. Pentru toate situatiile in care simtim ca nu-i comunicam celui de langa noi cat de mult inseamna persoana sa, putem apela la un mesager de suflet, deopotriva pretios si simpatic. Mesajul nostru de iubire poate imbraca forma unei bijuterii discrete, ce aduce zambetul pe chipul fiintei dragi. 

 

Vezi categoria noastra de  BRATARI PERSONALIZATE

 

In ce moduri poti surprinde persoana iubita

De ce sa nu spargi monotonia unei zile petrecute intre patru pereti cat mai creativ cu putinta? Mai mult, daca gestul tau poate capata valoare de simbol pentru mult timp de-acum incolo, ai toate motivele sa daruiesti drept cadou o bijuterie dintr-un material pretios certificat, dar care sa vorbeasca, in primul rand, despre sentimentele care va leaga. Alege sa creezi un moment special, prin care sa-ti surprinzi partenerul sau partenera nu doar cu obiectul oferit, ci si cu modul in care o faci.

 

Ascunde-i un colier cu mesaj, in cutia cu bijuterii: in mod normal, nu este acceptabil sa-i cotrobai partenerei prin colectia de bijuterii, dar de data aceasta te sfatuim sa incalci acest tabu, in scopuri nobile. Un colier cu rozariu, cu placuta de tip army sau cu pietre naturale, pe care persoana iubita il va gasi intamplator intr-un loc foarte familiar, ii va smulge un zambet si chiar o exclamatie de uimire. Dupa aceea, va putea citi mesajul gravat pe bijuterie si va sti exact cine si de ce i-a pus la cale surpriza.

 

Pune-i o bratara personalizata la incheietura, in timp ce doarme: imagineaza-ti cum s-ar simti cel mai drag om din viata ta daca s-ar trezi cu un cadou frumos din partea ta, fara ca macar sa realizeze cand a aparut acesta. Trezeste-te mai devreme si incearca sa faci cat mai putin zgomot, in timp ce legi pe incheietura mainii iubitei tale o bratara cu snur si cu placuta personalizata. Pe aceasta se poate regasi gravat un mesaj scurt de iubire. Cu siguranta, partenera ta va izbucni intr-un ras sanatos, care-i va face ziua mai buna.

 

Purtati impreuna bratari pentru cuplu: daca iubitul tau poarta bijuterii si daca te simti inspirata de ideea unui cadou cu mesaj unic, nu rata ocazia de a crea o conexiune in plus intre voi doi. Poate ca mai important decat a face un cadou este a induce un sentiment suplimentar de apartenenta. O pereche de bratari cu mesaj personalizat, poate chiar complementar, este un simbol puternic al legaturii care va ajuta sa depasiti inclusiv aceasta perioada aparte.

 

Vezi categoria noastra de BRATARI CUPLU

 

Bratari cuplu personalizate cu gravura text. Graveazapovesteata.ro

Ce mesaje poti transmite

 

A gasi cuvintele potrivite nu este atat de complicat pe cat ar parea la prima vedere. Trebuie doar sa te gandesti la ce anume te leaga cu adevarat de persoana iubita, la gandurile care pot crea emotii si la felul in care ai putea exprima toate acestea cat mai natural cu putinta.

 

Pentru iubit(a)

 

Daca relatia voastra este la inceput, nu este cazul sa faci declaratii ce pot parea fortate. Incearca sa-i vorbesti partenerului despre starea de bine pe care ti-o aduce prezenta sa.

 

Te iubesc pentru felul tau unic de a fi;

Glasul tau este muzica pentru urechile mele;

Sunt norocos ca te-am gasit;

Esti motivul bucuriei mele;

Cu tine nu sunt niciodata trist/a.

 

Pentru logodnic(a)

 

Cand relatia trece la nivelul urmator, poti transmite ceva mai mult decat simpla admiratie. In acest stadiu, nu vei gresi daca vei folosi cuvinte ceva mai puternice.

 

Tu transformi o zi banala intr-una speciala;

Esti piesa de puzzle care imi va face viata completa;

Te iubesc pentru sufletul tau si te doresc pentru pasiunea ta;

M-am indragostit intr-o secunda, te vreau pentru o viata;

Alaturi de tine, toate zilele merita traite.

 

Pentru sotie

 

Va leaga deja cativa ani de iubire, asa ca poti sa apesi pedala emotiei la maximum, fara teama ca vei starni zambete de ironie.

 

Dragostea ta a transformat defectele mele in virtuti;

Esti jumatatea mea cea buna;

Fericirea zilelor mele depinde de tine;

Esti tot ce e mai bun in viata mea;

Azi te iubesc mai mult ca ieri si mai putin decat maine;

 

Bratari snur cuplu. GraveazaPovesteaTa.ro

 

Cum faci in deplina siguranta un cadou inspirat

 

Povestea ta de dragoste se va transforma cu mare usurinta intr-o bijuterie de suflet, insa ai putea crede ca perioada pe care o traversam iti va ingreuna misiunea de a face o surpriza. Daca de efectul pozitiv al unui mesaj gravat pe metal pretios poti fi sigur, nu mai trebuie decat sa reduci cat mai mult cu putinta riscurile la care te-ar putea expune aceasta achizitie. Atat timp cat ai garantia unor masuri de protectie gandite atat pentru sanatatea ta, cat si a persoanei iubite, gestul tau va fi unul frumos si responsabil.

 

Vezi categoria noastra de  COLIERE SI LANTISOARE PERSONALIZATE

 

Comanda online si plata cu cardul te feresc de expunere inutila la factori externi, iar grija echipei de gravori din atelierul Graveaza Povestea Ta iti este garantata. Bancurile de lucru ale lucratorilor care folosesc echipament de protectie sunt dezinfectate zilnic, iar setul de reguli de igiena aplicat pe perioada intregului proces este unul foarte exigent. Cu alte cuvinte, singurul aspect asupra caruia are rost sa te ingrijorezi este alegerea unui mesaj cat mai inspirat.

 

Dragostea ta poate lua forma unei declaratii inedite, pe care trecerea timpul sa o innobileze, iar jumatatea ta sa o poarte cu mandrie de fiecare data. Sugestiile de mai sus te vor ajuta sa gasesti cele mai bune idei.

 

Sursa foto: Graveaza Povestea Ta 

Vizualizate recent