Cum faci un cadou iesit din tipare pentru cei dragi

Cum sa faci un cadou iesit din tipare pentru cei dragi

Fii creativ ❤️ Spune o poveste ❤️ Gaseseste complicii potriviti ❤️ Ofera-i cadoul cand se asteapta mai putin ❤️ Afla ce visuri are

 

Cand vine vorba de cadouri, de multe ori este dificil sa gasim ceva unic, iesit din tipar. Provocarea de a nu cadea in plasa lucrurilor banale este destul de dificila, mai ales cand cunostem de ceva timp persoana careia le oferim. Carti, accesorii, haine, cosmetice, electrocasnice… sunt deja bifate in anii anteriori. In acest caz, avem cateva idei care te-ar putea ajuta sa aduci ceva spectaculos darului pe care vrei sa il pregatesti.

Fii creativ

Cadourile inedite au, de regula, cateva caracteristici: sunt amuzante, surprinzatoare, personalizate si au un mesaj de transmis. Daca le bifam pe toate acestea, e posibil ca persoana carei oferim cadoul ca isi aminteasca mult timp de ziua in care l-a primit. Gandeste-te ce elemente ai putea aduce, astfel incat cadoul sa fie surprinzator. Iata cateva idei:

 

Daca nu este un obiect foarte mare, poti alege o carte groasa, de la anticariat, in interiorul careia sa decupezi fiecare pagina in forma cadoului, si sa ascunzi darul acolo;

De asemenea, mesajele gravate pe diferite bijuterii sau chiar obiecte pot tranforma un cadou simplu, in unul spectaculos. Cei care vor sa se casatoreasca sau cuplurile care sarbatoresc implinirea anilor de relatie isi pot darui pandantive sau alte accesorii care sa le aminteasca de acel moment de fiecare data cand le poarta.

 

Vezi oferta noastra de ❤️ BRATARI PENTRU CUPLURI

 

Daca faci cadou o excursie sau alta experienta, ii poti spune destinatarului ce a primit, folosindu-te de cateva prajituri cu ravas care contin cate un cuvant. Pentru a descifra tot mesajul, sarbatoritul va trebui sa lege toate cuvintele gasite intr-o propozitie;

Creeaza o agenda, un album foto sau un minighid numit „100 de motive pentru care esti cel mai bun prieten”, in care sa pui fotografii cu cele mai haioase momente petrecute impreuna in ultimul an;

Daca oferi cadoul unei prietene, mamei sau iubitei, gaseste un mesaj de suflet care sa o descrie foarte bine si graveaza-l pe o bijuterie pe care stii ca si-o doreste. Ascunde, apoi, cadoul prin casa, intr-un loc in care stii ca il va gasi curand sau il poti pune intr-un borcan mare pe care sa il umpli cu bomboane colorate. Prima surpriza o va avea atunci cand va gasi bijuteria, a doua va fi atunci cand va citi mesajul de pe ea.

 

Vezi oferta noastra de ❤️ BIJUTERII PERSONALIZATE

Spune o poveste

Cadouri de poveste

 

Cadourile care spun o poveste ies usor din tipare. Ceea ce le face unice este mesajul in sine. Putem darui si fara sa fie ziua de nastere a cuiva. De regula, facem acest lucru cu persoanele carora vrem sa le spunem ca sunt importante pentru noi. In cartea „Cele cinci limbaje ale iubirii”, autorul Gary Chapman spunea ca unul dintre modurile in care oamenii isi manifesta dragostea este acela de a oferi cadouri, asa ca nu ar trebui sa ne sfiim sa o facem atunci cand simtim ca e momentul potrivit. Brelocuri sau bratari personalizate cu un mesaj de tipul „impreuna suntem mai puternici” pot fi cadoul perfect pentru fiecare membru al familiei. La fel, o bratara din aur in forma de infinit care are gravat mesajul „pentru totdeauna” poate fi un cadou pe sufletul oricarui indragostit.

 

Vezi oferta noastra de ❤️ BRATARA INFINIT

Gaseste complicii potriviti. Ofera-i cadoul cand se aseapta mai putin

Cuplu imbratisat ❤️ Cadouri de poveste

 

Un curier care sa livreze cadoul direct acasa la prietenul tau, o firma care duce buchete de flori la domiciliul mamei sau iubitei tale, doi-trei prieteni care abia asteapta sa ii faceti o vizita sarbatoritului chiar la ora 00:00 si sa ii cantati „La multi ani” in miez de noapte: in perioada aceasta, cand nu ne putem vedea face-to-face, poti face un video cu familia sau prietenii sarbatoritului in care sa ii transmiteti pe rand cate o urare sau sa ii cantati impreuna melodia lui preferata. Puteti face o intalnire online si sa dati petrecerea fiecare din livingul lui, cu camerele si microfoanele pornite. Cadoul poate fi mai dinamic atunci cand implica mai multi oameni si va fi si un mod in care sarbatoritul isi va aminti ca are prieteni iubitori care stiu sa ii insenineze ziua de nastere.

Afla ce visuri are

Nu te rezuma la un simplu cadou. Iar pentru asta, nu trebuie sa alegi unul costisitor, ci pur si simplu sa il personalizezi in functie de preferintele persoanei careia vrei sa il daruiesti. Fii atent la discutiile pe care le aveti si poate descoperi ce isi doreste sau care este visul ei cel mai mare, apoi gaseste un mic simbol prin care sa ii arati ca o sustii in indeplinirea acelui vis. Un ghid turistic al tarii in care isi doreste sa ajunga, o pusculita pe care sa scrii mesajul „economii pentru calatoria in jurul lumii”.

 

Asadar, un cadou iesit din tipare nu inseamna neaparat sa fie extravagant sau foarte scump. Mai curand trebuie sa fie o doza de unicitate si o poveste de spus.

 

Sursa foto: Shutterstock si Graveaza Povestea Ta ❤️

Vizualizate recent