Graveaza Povestea Ta sau locul unde poti sa gasesti #celmaidulcecadou

 

In ziua de astazi, cand toata lumea este pe fuga si orice moment trebuie pretuit, alegerea unui cadou poate deveni o povara pentru unii. In viata de cuplu sau in cea a unei familii, apar momente in care partenerii raman fara idei, nemaistiind ce sa ofere in dar celor dragi. Cumparaturile se fac mult mai usor pe internet, iar totul este la un click distanta.

Bratarile cu snur rosu sunt un adevarat trend in moda actuala, potrivindu-se perfect pe incheietura oricui. Fiecare snur primit in dar este adaugat cu drag colectiei, purtand cu el o amintire draga ce este gravata fie pe un element din argint rodiat, fie din aur.

GraveazaPovesteaTa.ro este cea mai mare platforma online de bijuterii personalizate care pune la dispozitie o diversitate de produse si idei de cadou pentru EL sau pentru EA, pentru un cuplu, ori cadouri gingase pentru un proaspat bebelus venit pe lume. Bijuteriile gravate cu o imagine de suflet sau cu un text drag sunt intotdeauna calea spre daruri perfecte. Realizate manual, cu atentie si migala, ne preocupam de fiecare detaliu al bijuteriilor si incercam sa le transformam in piese unice, de suflet, care spun povesti de neuitat. Bratari, coliere, pandantive, cercei, inele, brelocuri de calitate premium, gravate cu poza si text, din aur de 14K, argint 925 rodiat sau argint placat cu strat dublu de aur sunt faurite in fiecare zi in atelierul nostru.

Oricare ar fi motivul pentru care sunteti in cautarea unui cadou, acum aveti la dispozitie o multitudine de modele. Inca de la aflarea marii vesti, viitoarele mamici cauta metode inedite de a-i anunta pe cei dragi despre venirea pe lume a micutului. De asemenea, ziua nasterii copilasului este unica, iar parintii cauta sa imortalizeze toate informatiile. Acum o pot face cu ajutorul unei intregi colectii de bijuterii MY BABY. Acest nou concept cuprinde atat bratari cu snur, lant sau coliere. Ideea de la care a pornit MY BABY este aceea de a purta mereu cu tine datele primei intalniri cu puiul tau.

Pentru ca din totdeauna am incurajat creativitatea si am vrut ca oricine sa poata gasi bijuteria sa de suflet, chiar si cei mai exigenti pot crea cadou perfect, pentru cei dragi, cu ajutorul categorie de produse MIX & MATCH.

Fii unic, graveaza povestea ta!

 

 

Vizualizate recent