Mesaje de incurajare - cum ii poti sustine pe cei dragi in momentele dificile

Cadouri gravate pentru cei dragi - cum ii poti sustine pe cei dragi in momente dificile

Creeaza un filmulet sau un colaj cu cele mai frumoase momente ❤️ Trimite un cadou care spune o poveste ❤️

 

Izbucnita in Asia, pandemia s-a extins acum in toata lumea. Stim deja ca, pe langa amenintarea directa pe care o reprezinta virusul in sine, aceasta perioada atrage si alte provocari. Izolarea sociala starneste, poate, cele mai dificile reactii si sentimente. Multi se pot simti coplesiti, confuzi, tematori, nesiguri atat cu privire la ceea ce se intampla in prezent, cat si la ce va urma. Din pacate, aceste persoane pot fi chiar prieteni apropiati, rude, oameni pe care ii iubim. Neputinta de a-i ajuta in mod fizic, de a le oferi o imbratisare sau de a-i face sa rada in astfel de momente nu este una usor de gestionat. Partea buna este ca tehnologia ne ajuta sa ne adaptam scenariului. In plus, un simplu mesaj si un gand bun sunt suficiente pentru a face ca orice distanta sa dispara. De aceea, ne-am gandit sa venim cu cateva idei prin care ii poti sustine pe cei dragi in momentele dificile, chiar si atunci cand nu poti fi langa ei in mod fizic.

Creeaza un filmulet sau un colaj cu cele mai frumoase momente

Creeaza un filmulet sau un colaj cu cele mai frumoase momente

 

Din fericire, tehnologia ne ofera numeroase resurse in perioada aceasta. Faptul ca putem sa ne sunam prietenii printr-un video call si sa discutam cu ei ca si cand ar fi in fata noastra poate sparge barierele acestei distantari sociale. Lumea s-a mutat in online, asa ca o modalitate simpla de a aduce un zambet pe chipul persoanei dragi este sa creezi un colaj cu cele mai haioase imagini cu voi. De asemenea, poti monta un video cu bucati din clipurile surprinse cu voi in vacante sau in cele mai frumoase momente pe care le-ati petrecut in trecut. Poti pune pe fundal o piesa preferata sau sa inregistrezi un mesaj vocal prin care sa ii trimiti gandurile tale bune. Cu siguranta, filmuletul va starni rasete, emotii placute si persoana respectiva se poate uita la el ori de cate ori doreste.

Trimite un cadou care spune o poveste

Trimite un cadou gravat care spune o poveste

 

Un cadou pe care il primesti din senin, fara sa il astepti, este intotdeauna o incantare, asa ca o alta modalitate prin care ii poti incuraja pe cei dragi si le poti spune ca esti alaturi de ei chiar si atunci cand sunteti la distanta, este sa le trimiti un cadou, prin curier, direct la ei acasa. Daca este vorba de mama, iubita, sora sau o prietena buna, poti alege un buchet de flori si o felicitare in care sa-ti notezi gandurile.

 

De asemenea, poti alege cadourile personalizate si gravate chiar cu mesajul pe care tu vrei sa il transmiti persoanei dragi. De exemplu, pandantivele care poarta numele nepoteilor, o imagine cu chipurile sau numele lor si mesajul „suntem mereu alaturi de tine” sunt cu siguranta daruri de suflet pentru bunici.

Vezi categoria noastra de ▶️ COLIERE PERSONALIZATE ❤️

 

Un gand bun pe care sa il poarte cu ea tot timpul si care sa ii ofere energie, incredere, optimism de fiecare data cand il citeste poate fi cea mai buna dovada de prietenie si sustinere pentru o persoana draga tie. Iata cateva mesaje care te pot inspira si ii pot incuraja pe cei dragi:

 

  • Momentele dificile au ramas deja in urma;
  • Sunt mereu alaturi de tine. Impreuna suntem mai puternici;
  • Nu exista infrangere, exista doar invatare;
  • Nu exista esec, exista doar feedback;
  • Impreuna suntem cei mai puternici;
  • You are my hero;
  • „Nu poti schimba directia vantului, dar poti ridica mereu panzele pentru a-ti atinge obiectivul.”- Jimmy Dean;
  • „Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.” – Jack Penn;
  • „Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar.” – Peter O’Toole;
  • „Cel mai bun mod de a prevedea viitorul este sa il inventezi.” - Alan Kay;
  • „Oamenii nu se impiedica de munti, ci de pietre.” - proverb chinezesc;
  • „Fii tu schimbarea pe care vrei s-o vezi in lume!”- Mahatma Gandhi;
  • „Intreaga viata este experimentare. Cu cat fac mai multe experiente, cu atat este mai bine.” – Ralph Waldo Emerson;
  • Chiar atunci cand omida credea ca lumea se sfarseste, s-a transformat intr-un fluture;
  • „Ceea ce omida numeste sfarsit, restul lumii ii spune fluture.”- Leo Tse.

 

Colier gravat pentru barbati

Acum ai alte mesaje prin care ii poti incuraja pe cei dragi, iar un cadou care spune o poveste este unul dintre cele mai frumoase gesturi pe care le poti oferi.

Vezi categoria noastra de ▶️ BRATARI PERSONALIZATE ❤️

 

Bratari gravate pentru femei

 

Mesajele de incurajare pot fi gravate nu doar pe bratari sau coliere: brelocurile, inelele, chiar si brichetele, toate sunt accesorii care pot transmite gandurile bune prietenilor tai de suflet. Le poti trimite chiar la ei acasa, daruindu-le un cadou la care nu s-ar astepta si care cu siguranta le va insenina ziua si ii vor face sa se simta mai putin singuri, stiind ca cineva se gandeste in permanenta la ei.

 

Sursa foto: Shutterstock si Graveaza Povestea Ta ❤️

Vizualizate recent