Regulament campanie Sfanta Maria 2022

Promotii Sf. Maria 2022

Valabilitate: 18.07-19.08.2022


Art. 1. Regulamentul promotiilor cod voucher MARIA

Vanzatorul garanteaza acordarea preturilor speciale, a reducerilor si cadourilor in conformitate cu ofertele promotionale active la care clientii au acces in acel moment. In masura in care, din motive obiective, livrarea unui cadou devine imposibila, Vanzatorul va acorda clientilor un alt cadou, de minim aceeasi valoare precum cea a produsului ce nu se mai poate trimite drept cadou.
Promotiile se adreseaza tuturor cetatenilor romani si nu numai, cu domiciliul in Romania si varsta de minim 18 ani implinita pana la data inceperii Promotiilor ("Participanti"), cu respectarea urmatoarelor reguli si conditii:

1.a. Regula unicitatii. Promotiile nu sunt cumulative. Indiferent de numarul Promotiilor la care Clientul are acces, el poate beneficia decat de o singura Promotie pentru o comanda. Clientii nu pot aduna / cumula beneficiile de la mai multe Promotii diferite care sunt publice in paralel, pentru aceeasi comanda.

1.b. Regula timpului prezent – Promotiile nu sunt retroactive. Clientii nu pot beneficia de acordarea retroactiva a beneficiilor unei Promotii care a luat sfarsit si / sau nu mai este de actualitate in acel moment.

1.c. Regula proprietatii – Reducerile/ voucherele cadou sau alte cadouri promotionale si gratuitati se acorda doar Clientilor/ Participantilor care iau parte la promotii. Beneficiile obtinute de un Client/ Participant nu sunt transmisibile catre terti. NU se accepta oferirea contravalorii unui cadou/serviciu/gratuitate la care Clientul/Participantul a avut acces gratie promotiilor vanzatorului.

1.d. Gratuitatile / cadourile/ voucherele cadou/ obiectele promotionale acordate pe parcursul diferitelor promotii ce implica o comanda ferma din parta Clientului, se vor trimite in acelasi colet cu comanda Clientului.

1.e. Gratuitatile / cadourile/ voucherele cadou/ obiectele promotionale acordate pe parcursul diferitelor promotii ce NU implica trimiterea unei comenzi se vor acorda/trimite in termen de 90 de zile de la data finalizarii promotiei. Pentru a beneficia de ele, Clientii/Participantii vor mentiona in formularul de comanda, in casuta de mesaj, numele si data de expirare a promotiei de care beneficiaza.

1.f. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierile la promotii ce contin date personale incorecte, incomplete, fictive, false introduse de terte persoane in formularele de comanda/ participare.

Reduceri Bijuterii Gravate si Personalizate - Cadouri ideale de Sfanta Maria