Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor. Cum sa faci alegeri inspirate

Idei pentru petrecerea burlacitelor - Cum sa alegi cadou potrivit

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor  Cum alegi cadoul potrivit pentru petrecerea unei viitoare mirese

Petrecerea burlacitelor. Momentul perfect in care viitoarea mireasa uita de stresul organizarii nuntii si se distreaza pe cinste alaturi de amicele ei. Evenimentul este organizat, de regula, de domnisoara de onoare sau de cea mai buna prietena, insa uneori poate fi implicata chiar persoana in cauza.

 

O astfel de fiesta este pregatita cu mult timp inainte, in functie de tema si locatie, pentru ca vorbim de forme variate pe care le poate avea, de la petrecere in pijamale, pana la excursii in strainatate. Indiferent ca esti tu cea care organizeaza totul sau esti pur si simplu invitata, alegerea cadoului potrivit nu e tocmai floare la ureche, chiar daca o cunosti foarte bine pe fericita mireasa.

 

Idei de cadouri inedite pentru petrecerea burlacitelor

Cum alegi cadoul pentru petrecerea burlacitelor

 

In cele ce urmeaza descoperi cateva idei de cadouri inedite pentru o astfel de ocazie si cum sa faci alegeri inspirate in acest sens.

 

Idei de cadouri inedite pentru petrecerea burlacitelor

 

Cadourile pentru petrecerea burlacitelor variaza de la dulciuri, la produse glamour sau deocheate. Oferta de pe piata este atat de bogata, incat nu stii ce sa alegi? Personalitatea viitoarei mirese, tematica evenimentului, toate pot influenta alegerea darului. Atata vreme cat stii, insa, niste lucruri minime despre cea careia ii este dedicat evenimentul, vei putea gasi ceva potrivit.

 

Bijuterii gravate

 

Cadoul pentru petrecerea burlacitelor trebuie sa spuna o poveste, pentru ca este oferit la o ocazie atat de speciala. Bijuteriile gravate cu numele viitoarei mirese sau fotografia de cuplu sunt o optiune. Sunt daruri care spun ceva despre personalitatea prietenei tale, o fac sa se simta unica si, peste timp, vor capata un farmec aparte pentru ca ii vor aminti mereu ca le-a primit la petrecerea burlacitelor.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - bijuterii gravate

 

Cadouri pentru casa

 

Daca optezi pentru o varianta practica si clasica de cadou, atunci te gandesti la ce i-ar trebui viitoarei mirese cand va fi la casa ei. Un set de farfurii din portelan, un ceainic cu cesti decorate manual, pahare din cristal de Bohemia cu insertii din argint sunt cateva dintre optiunile clasice pe care le ai.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - cadouri pentru casa

 

Lenjerie intima

 

La petrecerea burlacitelor sunt permise cadourile deocheate, pentru ca sunt amuzante. Un set de lenjerie intima, de pilda, este binevenit, mai ales daca viitoarea mireasa este o fire mai indrazneata. Alege un model care sa-i puna in valoare formele si care sa o faca sa se simta bine in pielea ei.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - lenjerie intima

 

Un set de cosmetica

 

Cu un set de cosmetica nu prea ai cum sa dai gres. Fiind vorba de prietena ta, cu siguranta stii ce nuante si ce branduri prefera. Este foarte important sa stii aceste lucruri inainte de a opta pentru un astfel de cadou, ca sa fii sigura ca nu are alergii la anumite substante sau ca produsele nu ii vor provoca iritatii. In plus, vei stii sa alegi un set de culori mai discrete sau mai indraznete. Cat despre pensule si bureti, ai grija sa fie cat mai naturale.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - un set de cosmetice

 

Un set de aromaterapie

 

Daca te gandesti sa-i faci un cadou de care sa se bucure impreuna cu viitorul sot, atunci un set de aromaterapie poate fi o varianta. Pentru aceasta, insa, va trebui sa faci un pic de cercetare inainte, ca sa vezi care ar fi aromele cele mai potrivite: lavanda, lamaie sau eucalipt? Sau poate prefera esentele orientale cu arome puternice, lemnoase sau de condimente.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - un set de aromaterapie

 

O geanta de calitate

 

Gentile pot spune multe despre personalitatea femeilor, la fel ca tinutele pe care aleg sa le poarte. Prin urmare, un astfel de cadou trebuie ales in functie de stilul vestimentar al prietenei tale. Poti opta pentru modele clasice sau pentru cele care au un design nonconformist. O geanta de calitate va fi rezistenta in timp si ii va aminti mereu celei careia i-o daruiesti de momentele minunate de la petrecerea burlacitelor.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - geanta de calitate

 

Aranjamente florale deosebite

 

O idee interesanta de cadou pentru petrecerea burlacitelor poate fi un aranjament floral. Dar nu unul obisnuit, ci unul de care viitoarea mireasa sa se bucure mult timp. Varianta florilor proaspete care sunt de efect, dar doar pentru moment are o alternativa pe care ai putea-o lua in calcul: plantele criogenate. Ornamentele din trandafiri, flori de bumbac, levantica si muschi de pamant sunt elegante si isi pastreaza prospetimea ani in sir. Trebuie doar sa nu le tina inlumina directa a soarelui sau la temperaturi foarte ridicate.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - un aranjament floral

 

Cadouri personalizate

 

Pe langa bijuteriile personalizate, care sa o faca pe viitoarea mireasa sa se simta unica sau alte obiecte cu mesaje care spun ceva despre felul ei de a fi si care o vor amuza ori de cate ori le va folosi, poti sa te gandesti si la variante de cadouri care raspund pasiunilor ei. Daca este pasionata de opera, balet sau concerte si stii ca isi doreste de multa vreme sa vada un astfel de spectacol intr-una dintre cele mai frumoase locatii din lume, atunci ii poti lua un bilet la Royal Albert Hall, din Londra, de exemplu.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - cadouri personalizate

 

Cadouri tematice si haioase

 

Petrecerea burlacitelor nu e doar despre cadouri, ci este o ocazie perfecta pentru glume, distractie si lucruri neconventionale. De pilda, toata lumea ar putea-o convinge pe viitoarea mireasa sa poarte o peruca roz cu sclipici, sa traga cu un pistol cu apa atunci cand vrea ceva, cum ar fi sa mai bea un pahar de vin, iar la sfarsit, pe langa sampania traditionala, sa nu lipseasca sticlele pline de confetti. O alta varianta ar fi accesoriile personalizate, cum sunt linguritele din argint gravate sau brelocuri cu mesaje speciale.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - cadouri tematice si simbolice

 

Voucher la un salon de infrumusetare

 

Daca stii ca prietena ta este foarte atenta la felul in care arata, atunci un voucher la un salon de infrumusetare poate fi un cadou care ii va face placere. Este un loc in care se va simti rasfatata ca o printesa: de la tratamente cosmetice, coafura, machiaj, pana la masaj pentru relaxare.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - voucher la salon

 

Tort tematic

 

Daca petrecerea e organizata la piscina sau are ca tematica marea, de pilda, atunci si tortul poate arata ca o plaja cu scoici si castele de nisip sau sa fie decorat cu un costum de baie. Prajitura festiva trebuie sa fie la fel de amuzanta ca petrecerea in sine. Daca prietena ta, insa, prefera variantele distractiilor clasice, atunci un tort ornat cu turta dulce in forma de mireasa si de inima poate fi o alegere potrivita.

 

Idei de cadouri pentru petrecerea burlacitelor - tort tematic

 

Cum alegi cadoul pentru petrecerea burlacitelor

 

Pentru ca alegerea cadoului pentru petrecerea burlacitelor sa fie inspirata, e bine sa tii cont de cateva sfaturi utile, cum ar fi cele de mai jos:

 

Gandeste-te la personalitatea burlacitei - Este prietena ta. Poate cea mai buna dintre ele. Prin urmare, stii daca prefera luxul, daca ii place sa fie nonconformista, daca are anumite pasiuni sau daca pur si simplu detesta anumite lucruri, cum ar fi buchetele clasice de flori. Alege un cadou care sa-i faca placere si care sa-si pastreze valoarea in timp.

Ia in calcul relatia pe care o ai cu viitoarea mireasa - Este foarte importanta relatia pe care o ai cu viitoarea mireasa. Daca ii esti ruda sau cea mai buna prietena, nu poti alege orice cadou. Nu poti da gres luandu-i ceva ce nu i se potriveste, pentru ca se presupune ca o cunosti foarte bine si stii ce ii place. Daca esti doar una dintre invitatele la petrecere, atunci darul tau nu trebuie neaparat sa fie unul cu pretentii. Trebuie sa fie doar adecvat evenimentului.

Cadou colectiv sau individual - Organizatoarea petrecerii burlacitelor va decide daca e un cadou colectiv sau fiecare vine cu un dar individual. Decizia tine cont de mai multe criterii, cum ar fi cel financiar, de pilda, sau de ce isi doreste viitoarea mireasa. Daca ea vrea o calatorie in Peru care costa 2.000 de euro, atunci poate varianta colectiva este eficienta pentru a-i implini visul.

Tematica petrecerii burlacitelor - In alegerea cadourilor este recomandat sa tii cont de tematica petrecerii: distractie in pijamale, o noapte la piscina, anii ‘80 sau in stil rock’n roll.

 

Asadar, petrecerea burlacitelor este un eveniment unic in viata viitoarei mirese si este o distractie neconventionala, in care pana si glumele deocheate sunt permise. Cand alegi, insa, cadoul pentru viitoarea mireasa, gandeste-te ca trebuie sa fie potrivit pentru personalitatea ei si ca trebuie sa spuna o poveste. Petrecerea si, deci, si cadourile sunt pentru ea. Prin urmare, fa-o sa se simta unica, iubita si fericita, ca sa uite un pic de stresul organizarii nuntii.

 

Sursa foto: Shutterstock

Vizualizate recent