Cele mai inspirate idei de cadouri pentru 8 Martie

Idei de cadouri pentru 8 Martie - Graveaza Povestea Ta pe o bijuterie personalizata

Idei de cadouri pentru mama ➤Idei de cadouri pentru iubita  ➤Idei de cadouri pentru colegele de munca ➤ Idei de cadouri in functie de zodie ➤

8 Martie nu reprezinta doar Ziua Internationala a Femeii, ci si un prilej de a le aminti mamelor, bunicilor, iubitelor, surorilor sau sotiilor ca joaca un rol important in vietile noastre. Si, asa cum stim, facem acest lucru oferind daruri sau cateva cuvinte care sa rezume importanta lor pentru noi. Provocarea este mare, mai ales atunci cand avem multe optiuni de cadouri si, in plus, trebuie sa tinem cont de lucrurile oferite si in anii trecuti. De la an la an, dorim sa aducem ceva nou, diferit. De aceea, impartasim, in ghidul urmator, cateva idei care sa te inspire si sa iti simplifice alegerea.

 

Idei de cadouri pentru mama

Idei de cadouri pentru iubita

Idei de cadouri pentru colegele de birou

Idei de cadouri in functie de zodie: spune-mi ce zodie este, ca sa iti spun ce cadou i se potriveste

 

Idei de cadouri pentru mama

Idei de cadouri pentru mama - Graveaza Povestea Ta

 

Pentru multi dintre noi, mama este prima persoana care ne vine in minte cand ne gandim la 8 Martie. De aceea, dorim ca darul oferit sa fie unul special, pe masura atentiei, dragostei, sprijinului pe care ea ni le ofera. In continuare, ai cateva idei de cadouri care s-ar potrivi mamei tale:

 

O esarfa din matase, pictata manual;

Un album foto personalizat;

Parfumul ei preferat;

Un pandantiv gravat cu un mesaj personalizat;

Doua bilete la teatru sau film pentru ea si cea mai buna prietena;

Un voucher la un centru spa;

● Un voucher pentru o sedinta de masaj;

O programare platita la un salon de infrumusetare;

Un set de ustensile pentru prajituri, daca este pasionata de gatit;

O bratara cu pietre pretioase si semipretioase, potrivite zodiei sale;

Carti biografice ale femeilor celebre din intreaga lume: Indira Nehru Gandhi, Frida Kahlo, Michelle Obama, Jacqueline Bouvier Kennedy Onassis, Maria Callas.

 

Idei de cadouri pentru iubita

Idei de cadouri pentru iubita - Graveaza Povestea Ta

 

De departe, orice iubita astepta sa fie rasfatata cu un cadou sau un buchet de flori oferit de partenerul ei. Drept urmare, la inceputul lunii martie, multi barbati cutreiera magazinele pentru a gasi darul pe care sufletul lor pereche si-l doresc. Uneori, este ca si cand ai cauta acul in carul cu fan. Printre atatea optiuni si variante de cadouri pe care le ai la dispozitie, multe par potrivite. De aceea, noi am filtrat cateva idei cu care niciun barbat nu poate da gres.

 

Un city break intr-o destinatie preferata, unde sa mergeti impreuna;

Doua bilete la un concert sau spectacol pe care ar vrea sa il vedeti amandoi;

O rama foto in care sa pui o fotografie cu ea sau voi doi;

O cutie pentru bijuterii;

Accesorii: geanta, portofel, curea sau bijuterii;

Un cos pentru picnic, pe care sa il aveti pentru concediile din vara;

O trusa pentru manichiura;

Palete pentru machiajul buzelor;

Sedinte de tratament cosmetic la un salon spa.

 

Idei de cadouri pentru colegele de birou

Idei de cadouri pentru colegele de la birou - Graveaza Povestea Ta

 

 

Daca pentru mama, bunica, sora, iubita ne este mai usor sa alegem cadoul potrivit, pentru colegele de munca poate fi provocator. Nu le cunoastem la fel de bine, nu stim ce cadouri aduc si ceilalti colegi si, fiind vorba de un mediu mai formal, atentia la detalii are o importanta majora. Daca esti in pana de idei si nu stii ce sa cumperi, impartasim cu tine cateva sugestii la care poti apela pentru a gasi cadoul potrivit colegei tale de munca:

Accesorii pentru hobby-ul ei preferat;

● Un joc de societate;

Carte de colorat pentru relaxare;

Bijuterii si accesorii;

O harta razuibila daca este pasionata de calatorii;

O cutie cu dulciuri rafinate;

● Esarfa din voal cu diverse imprimeuri;

O carte din domeniul ei preferat;

● Truse si seturi de machiaj;

Mini aparat de masaj facial si pentru curatarea tenului;

Vouchere sau carduri de reducere la magazinele dedicate produselor cosmetice.

 

Idei de cadouri in functie de zodie: spune-mi ce zodie este, ca sa iti spun ce cadou i se potriveste

Idei de cadouri pentru 8 martie in functie de zodie - Graveaza Povestea Ta

In cazul in care nu stii exact ce isi doreste si nici nu vrei sa ii iei ceva intamplator, apeleaza la trasaturile generale care o reprezinta. In functie de ele, iti poti da seama ce ii place si ce nu. Dupa cum stii, zodia ne ofera cateva indicii despre personalitatea si preferintele fiecarei persoane, asa ca te poti lasa ghidat de ele.

Berbec

Fiind un semn de foc, femeia berbec este definita de o energie nazdravana, activa, curajoasa si afectiva, in acelasi timp. Ii place sa puna lucrurile in miscare si actioneaza rapid atunci cand isi propune sa atinga un nou obiectiv. Cadoul oferit trebuie sa reflecte aceste calitati, de aceea pentru ea sunt potrivite darurile care implica un soi de adrenalina, cum sunt salturile cu parasuta sau obiectele pentru practicarea sportului sau hobby-ului ei preferat. De asemenea, fiind o persoana care iubeste libertatea si tine la independenta si individualitatea ei, femeia berbec va aprecia inclusiv un pandantiv personalizat, gravat cu motto-ul ei sau un mesaj ce o defineste cel mai bine.

 

Florile potrivite: lalele, frezii, crinii, lisianthus, ciulinii albastri, narcisele, gentiana sau florile in nuante de rosu si portocaliu.

Taur

Femeia taur adora siguranta, confortul, luxul, rafinamentul, iar darul oferit ei trebuie sa reflecte aceste calitati. De asemenea, este o persoane practica, rationala, calculata si iubeste cadourile de lux, care isi merita investitia. Cu alte cuvinte, alege mai mult calitatea si nu neaparat cantitatea. Esarfele din matase, dulciurile sau mancarurile rafinate, un album original cu muzica buna, un vin de colectie sau o bratara din aur, eleganta, gravata finut cu un mesaj care sa o inspire sunt cadouri pe care femeia taur le va aprecia.

 

Florile potrivite: liliac, frezii proaspete, ornithogalum, zambile, narcise, lalele.

Gemeni

Despre femeia gemeni stim deja ca ii plac „darurile intelectuale” si iubeste mai curand experientele decat obiectele in sine. Dinamica, nazdravana, flexibila, sociabila, femeia in zodia gemeni va aprecia darurile care ii starnesc curiozitatea, setea de cunoastere si nevoia de a-si face permanent prieteni noi. O carte care sa o provoace intelectual, un bilet la o piesa de teatru sau la un concert, o calatorie facuta in doi sunt cadouri care vor impresiona orice femeie gemeni.

 

Florile potrivite: trandafiri, hortensia, lalele galbene, lavanda, liliacul, orhideea, crizantema, irisul.

Rac

Sensibile, familiste, afective, atente, femeile rac apreciaza in aceeasi masura darul, dar si modul in care il vei oferi. De aceea, sunt importante atat cuvintele pe care le spui atunci cand ii dai cadoul, cat si modul in care el este aranjat. O bratara sau un pandantiv gravat cu un mesaj de dragoste reprezinta un dar mai mult decat potrivit pentru femeia rac. Nostalgica din fire, ea iubeste cadourile simbolice, care ii amintesc de o anumita persoana sau de un moment special. De asemenea, adora sa aiba grija de casa si de persoanele iubite, asa ca orice obiecte decorative sau care o ajuta sa isi organizeze munca constituie o alegere buna.

 

Florile potrivite: macii, zambilele, florile de cires, alstroemeria.

Leu

Despre femeia leu stim ca are nevoie de multa atentie si ca nu se multumeste cu orice cadou. Ii place sa fie surprinsa cu daruri care reflecta personalitatea ei spectaculoasa. De aceea, trebuie sa fii atent la pasiunile ei, culorile favorite, sa ii ghicesti preferintele. De exemplu, femeia leu adora momentele de relaxare si rasfat, ii place sa aiba grija de corpul ei, asa ca o sedinta de masaj sau o zi petrecuta la spa sunt cadourile potrivite. De asemenea, apreciaza accesoriile si bijuteriile unice, alese cu grija.

 

Florile potrivite: crin asiatic, cala, minirosa, gerbera, hortesia, astilbe, floarea-soarelui, ghioceii galbeni, florile in nuante de galben, rosu, portocaliu.

Fecioara

Pentru femeia fecioara, orice cadou este potrivit atat timp cat este practic si oferit din inima. Apreciaza darurile utile, care ii eficientizeaza munca, ii usureaza viata sau ii aduc mai multa sanatate. Asa ca vei avea succes mai ales daca alegi un voucher la un centru spa, la un salon pentru infrumusetare sau obiectele casnice pe care nu le are inca, dar si le doreste.

 

Florile potrivite: trandafiri, minigerbera, orhidee Cymbidium Cupa, lisianthus.

Balanta

Eleganta, frumusetea si dorinta de echilibru sunt printre primele calitati care definesc femeia balanta. Ii place sa fie surprinsa si rasfatata cu tot felul de cadouri de lux. De la haine elegante, la bijuterii, obiecte de arta sau orice element vestimentar ce i-ar putea pune imaginea in evidenta. Un colier choker personalizat, reglabil, in forma de infinit sau o bratara fixa, gravata cu un text potrivit personalitatii ei sunt cadouri care o pot impresiona rapid pe femeia balanta.

 

Florile potrivite: magnolia, orhideea, florile de cires, hortensia, eryngium, trachelium.

Scorpion

Avand un spirit greu de citit, este o provocare sa descoperi ce i-ar placea unui semn atat de misterios, cum este scorpionul. Apreciaza cadourile simbolice, care au ceva in comun cu latura ezoterica. De exemplu, o stea gravata cu numele ei, un tablou, o fotografie cu astrograma ei, o bijuterie rara, o sticla de vin din anul in care s-a nascut sau un accesoriu legat de zodia ei sunt cateva idei de cadouri care vor surprinde o femeie scorpion.

 

Florile potrivite: lalelele negre, irisii, gladiolele, crizantema, orhideea.

 

Sagetator

De multe ori, femeia sagetator se bucura mai mult sa ofere cadouri, decat sa primeasca. Nu este foarte pretentioasa si apreciaza lucrurile daruite din suflet. Joviale, optimiste, curajoase, femeile sagetator sunt curioase sa descopere detaliile altor culturi, istoria lor, elementele gastronomice, de aceea, un ghid turistic al tarii in care isi doresc sa ajunga, o calatorie in doi sau o cina la unul dintre restaurantele de lux din oras pot fi cadouri care sa le atraga.

 

Florile potrivite: lacramioarele, liliacul violet, irisul, narcisa, freziile albe, bujorii.

 

Capricorn

Fire pragmatica, rationala, care ia mereu lucrurile in serios, femeia capricorn apreciaza cadourile de calitate, ce rezista in timp, dar nu sunt foarte scumpe. Are o personalitate puternica, independenta, greu de supus si o minte sclipitoare, pregatita pentru orice situatie. Un pandantiv gravat, care sa ii aminteasca de toate aceste calitati, o agenda care sa o ajute sa isi organizeze activitatile sau un joc de strategie, care sa ii puna inteligenta la treaba, pot fi potrivite pentru femeia capricorn.

 

Florile potrivite: hortensii, orhidee, lalele batute, cale.

Varsator

Energica, dinamica, surprinzatoare, femeia varsator iubeste lucrurile noi si detesta rutina. Nu ii place sa primeasca sau sa ofere cadouri pe care si altii le fac, asa ca, pentru a alege cadoul potrivit, trebuie sa iti pui putin imaginatia si creativitatea la treaba. Ii place sa primeasca daruri la care nu se asteapta, de aceea poti taia de pe lista cadourile comune si sa faci loc experientelor noi: un voucher pentru o sedinta de echitatie, o invitatie la un „Escape Room”, o plimbare intr-un oras pe care nu l-a mai vizitat, un tricou personalizat cu mesaje haioase, un bilet la un concert.

 

Florile potrivite: florile de cires, firele de bambus, bouvardia, trandafirii galbeni.

Pesti

Sensibile, romantice, familiste, femeile pesti apreciaza cadourile si stiu sa se bucure de ele, mai ales atunci cand sunt oferite de persoanele apropiate sufletului lor. Adora detaliile si darurile care le antreneaza mintea, inteligenta, umorul, dar si emotiile. Un cadou personalizat, cum ar fi colajele sau albumele foto, bijuteriile cu pietre pretioase si semipretioase, o carte cu biografia celor mai celebre personalitati sau un album original al artistului ei preferat sunt cateva dintre ideile la care poti apela cu succes.

 

Florile potrivite: ghioceii, lacramioarele, florile de nu-ma-uita, freziile.

 

Dupa cum observi, paleta de optiuni este destul de bogata. Trebuie doar sa iti stabilesti un buget in care sa te incadrezi, sa alegi darul potrivit si sa il personalizezi fie cu un mesaj, fie cu un gest pe care sa iti pui amprenta.

 

Sursa foto: Shutterstock

Vizualizate recent