Mesaje gravate: cum personalizezi un cadou

Cadourile gravate sunt una dintre cele mai accesibile si pline de semnificatie variante atunci cand urmeaza sa oferi un dar cuiva

Cadourile gravate sunt una dintre cele mai accesibile si pline de semnificatie variante atunci cand urmeaza sa oferi un dar cuiva 

 

Cadourile gravate sunt una dintre cele mai accesibile si pline de semnificatie variante atunci cand urmeaza sa oferi un dar cuiva. Acestea sunt originale si te ajuta sa iti exprimi sentimentele fata de persoana careia i le oferi si, cel mai important, poarta amprenta personala a ta, cel care le daruiesti.

 

Cu ce ocazii oferi un cadou personalizat

Ce obiecte poti personaliza

Cum alegi mesajul pe care sa il gravezi

Cu ce ocazii oferi un cadou personalizat

 

Poti oferi cadouri personalizate cu prilejul unor ocazii speciale, dar si fara motiv, din simpla bucurie de a darui si de a face pe cineva fericit.

 

Cadourile personalizate pot fi varianta salvatoare atunci cand nu ai nicio idee de cadou pentru o anumita persoana, dar si cand vrei sa faci un cadou original, iar oferta din magazine nu este pe placul tau.

 

Ofera un cadou personalizat atunci cand esti invitat la o aniversare, indiferent de locul in care aceasta are loc. De asemenea, este o optiune potrivita cand este vorba despre un eveniment important din viata unei persoane foarte apropiate, cum ar fi in cazul nuntii celui mai bun prieten, fratelui sau surorii tale. Cadoul personalizat te poate ajuta si daca trebuie sa mergi la un botez sau cu prilejul sarbatoririi Craciunului, cand vrei sa faci o bucurie cuiva drag.

 

Cel mai important este sa te decizi cu cel putin 3-4 zile inainte de momentul in care vrei sa oferi cadoul pentru ca, de obicei, personalizarea obiectului nu se face pe loc si ar fi pacat sa nu poti oferi darul dorit din cauza ca nu te-ai gandit din timp la realizarea lui.

 

Cu ce ocazii oferi un cadou personalizat

 

Ce obiecte poti personaliza

 

Practic, poti personaliza aproape orice obiect, dar alegerea depinde in special de cat de bine cunosti persoana careia urmeaza sa ii oferi cadoul, de preferintele si de personalitatea sa.

 

Obiecte practice

 

Daca vrei sa personalizezi un cadou pentru o persoana cu un simt practic dezvoltat si mai putin sensibila, care este mai interesata de utilitatea unui obiect decat de scopul estetic al acestuia, alege sa ii oferi ceva care sa ii fie de folos si care sa nu aiba rol doar decorativ.

 

De exemplu, daca persoana careia ii vei oferi cadoul fumeaza, ofera-i in dar o bricheta personalizata. Daca este genul care are mereu nevoie de un instrument de scris, alege personalizarea unui pix sau a unui stilou. In cazul in care cadoul este destinat unei persoane organizate si pentru care punctualitatea este foarte importanta, ofera-i un ceas, care sa ii aminteasca mereu de tine si care sa o ajute sa isi gestioneze cat mai bine timpul. Chiar daca persoana care le va primi nu este neaparat impresionata de nota emotionala pe care ai dat-o cadoului, cu siguranta va aprecia ca i-ai oferit un obiect pe care il poate folosi si care nu este facut doar pentru a fi admirat.

 

Ce obiecte poti personaliza - obiecte practice - brichete Zippo personalizate cu gravura text

 

Bijuterii

 

Pentru o persoana care poarta des accesorii sau care vrei sa aiba mereu la ea obiectul pe care i-l oferi, poti alege sa personalizezi o bijuterie. Indiferent ca alegi bratari personalizate, o pereche de cercei sau un medalion, daca le oferi persoanei potrivite vei vedea ca a fost un cadou de succes. Aceasta nu doar ca va avea un accesoriu in plus, dar va fi unul deosebit si original, care o va trimite cu gandul la tine de fiecare data cand il poarta. Daca oferi un astfel de cadou unui barbat, o bratara de cuplu, de exemplu, este posibil ca acesta sa fie singurul obiect de care el nu se va desparti niciodata.

 

Pentru femei, gama de variante este un pic mai mare deoarece bijuteriile sunt mai des purtate de acestea. In plus, in cazul lor este o posibilitate mai ridicata de a reactiona la cadouri cu o puternica nota afectiva, fiind, uneori, mai sensibile decat barbatii.

 

Ce obiecte poti personaliza - obiecte practice - bijuterii personalizate cu gravura text

 

Obiecte decorative

 

Probabil ca alegerea de a personaliza un obiect decorativ este cea mai simpla deoarece te gandesti ca nu ii strica nimanui sa aiba in casa lucruri care infrumuseteaza felul in care arata o camera din locuinta. Insa aceste lucruri cu siguranta nu s-ar potrivi unei persoane deosebit de practice, ci uneia careia ii place sa aiba si lucruri al caror unic scop este sa decoreze. In aceasta categorie intra ramele foto, tablourile. Le poti personaliza cu incredere pentru ca acestea vor avea rolul de a da o nota personala locului din casa unde vor fi asezate si vor fi pe placul persoanei careia i le oferi.

 

Cum alegi mesajul pe care sa il gravezi

 

Sunt multe mesaje pe care le poti grava pe obiectul pe care urmeaza sa il oferi in dar, insa alegerea unuia singur, semnificativ, este foarte importanta pentru ca mesajul este cel care ofera originalitate cadoului oferit. Nu conteaza atat de mult obiectul pe care il vei oferi, cat modul in care il vei personaliza.

 

Alegerea mesajului depinde de relatia pe care o ai cu persoana careia urmeaza sa ii oferi obiectul personalizat.

 

Mesaje pentru partenerul/ partenera de viata

 

Poate fi dificil sa iti mai impresionezi jumatatea daca esti intr-o relatie cu ea de multa vreme, dar nu imposibil. O simpla bijuterie poate ca nu o va impresiona, dar una personalizata cu ceva specific voua sau ceva stiut doar de voi cu siguranta va avea efectul pe care ti-l doresti.

 

Va adresati unul altuia cu anumite apelative pe care nu le folositi si cu alte persoane? Foloseste-te de asta pentru a oferi un cadou original. Cumpara doua jucarii de plus pe care sa inscriptionezi acele apelative, ofera-i persoanei iubite jucaria pe care este inscris apelativul tau, iar pe cea cu apelativul ei pastreaz-o tu. Acest cadou ii va aminti fiecaruia de celalalt cand nu va aflati in acelasi loc.

 

O alta varianta este sa inscriptionezi pe o bijuterie, un medalion sau o bratara, de exemplu, data la care ati devenit oficial un cuplu sau la care v-ati casatorit, daca este cazul. Daca vrei ceva mai neobisnuit, graveaza un cuvant care sa va reprezinte relatia sau unul pe care il folositi doar voi doi, poate chiar unul amuzant, care sa va faca sa radeti de fiecare data cand il cititi. Nu ezita sa gravezi ceva cat mai reprezentativ pentru voi, indiferent daca alegerea poate parea putin ciudata in opinia altora.

 

Cum alegi mesajul pe care sa il gravezi - Mesaje pentru partenerul/ partenera de viata - Bratari snur cu gravura text

 

Mesaje pentru prieteni

 

Prietenii buni merita cadouri prin care sa le arati cat de mult inseamna ei si relatia dintre voi pentru tine. Ca in cazul mesajelor pentru partenerul de viata, si in acest caz te poti gandi la cuvinte sau sintagme pe care le folositi intre voi si care nu sunt cunoscute de oricine. Poti grava data zilei in care oferi cadoul daca aceasta are o importanta deosebita pentru voi sau data unui eveniment care v-a marcat pe amandoi, cum ar fi prima zi de scoala, mai ales daca aceasta este cea in care v-ati si cunoscut.

 

De asemenea, poti alege sa gravezi un simbol care sa reprezinte pasiunea voastra comuna sau un punct de vedere care va leaga. De exemplu, graveaza o cheie sol pe obiectul pe care il oferi daca impartiti dragostea pentru muzica sau imaginea unui varf de munte daca sunteti pasionati de alpinism. Prietenul care va primi un astfel de cadou iti va fi recunoscator pentru ca ai tinut cont de ceea ce ii place. 

 

Cum alegi mesajul pe care sa il gravezi - Mesaje pentru prieteni - colier snur cu banut gravat cu cheia sol

 

Mesaje pentru familie

 

Relatia cu familia este una importanta pentru ca este mereu acolo cand ai nevoie de ea. Daca obiectul personalizat este destinat unui frate sau unei surori, un mesaj motivational sau de multumire gravat pe o placuta de argint este o varianta cu care nu vei da gres.

 

Daca vei oferi darul mamei, aproape orice cadou o va emotiona prin simplul fapt ca este oferit de copilul ei. Un „Te iubesc, mama!” sau un simplu „Multumesc!” gravat pe o lingurita de argint, care sa ii aminteasca de momente de cand erai mic, poate fi cadoul perfect pentru cea care ti-a dat viata.

 

In cazul in care vrei sa oferi un cadou personalizat tatalui tau, ii poti lua fie o bricheta cu o gravura care sa reprezinte ce inseamna el pentru tine sau care sa aiba legatura cu prima amintire pe care o ai cu el, fie un breloc cu un mesaj care sa ii aminteasca mereu de familia lui.

 

Cum alegi mesajul pe care sa il gravezi - Mesaje pentru familie - breloc casuta cu gravura text

 

Cadourile personalizate se numara printre cele mai indragite si oferite cadouri. Fiecaruia ii place sa primeasca lucruri unice, iar cea mai mare satisfactie pe care o ai atunci cand oferi un cadou este sa vezi bucuria din ochii celui care il primeste.

 

Sursa foto cover: shutterstock.com

 

Vizualizate recent