Idei de personalizare a cadourilor pentru bebelus si mamica

Idei de personalizare a cadourilor pentru bebelus si mamica

Bijuterii personalizate pentru bebelus si mama ❤️ Jucarii, tacamuri, hainute inedite pentru bebelus ❤️ Rozariu personalizat ❤️ Accesorii personalizate pentru mama

 

Pentru o proaspata mamica, mai ales daca este la prima experienta de acest fel, este foarte important sa se simta sprijinita de cei din jurul ei, indiferent ca este vorba despre familie, prieteni apropiati sau colegi buni. Modurile prin care poti sa-i transmiti un mesaj puternic sunt variate, insa nimic nu se compara cu un cadou care spune o poveste de suflet, pentru ca el va ramane valoros dincolo de trecerea timpului, prin puterea emotiilor pe care le insufla.

 

Si cum alegerea unui astfel de dar care sa iasa din tipare nu este deloc usoara, iti venim in ajutor, in cele ce urmeaza, cu mai multe idei de personalizare a cadourilor pentru bebelus si proaspata mamica.

Bijuterii personalizate pentru bebelus

Bratari de bebe cu nume

 

Unul dintre cele mai creative moduri de a da o nota personala cadoului pe care il oferi bebelusului este gravarea unui text sau a unei fotografii, pe o bijuterie din aur, precum o bratara cu un banut care poarta chipul copilului pe el, initialele numelui ori data nasterii, de exemplu. Folosirea simbolurilor pentru a transmite mesaje puternice, cum ar fi un norisor care sa reprezinte visurile si aspiratiile implinite, trifoiul care sa-i aduca mult noroc, o masinuta care duce cu gandul la placerea de a calatori si de a explora lumea, poate fi o alegere inspirata.

 

Totodata, poti opta pentru clasicele talpite de bebelus, ingerasi, designul sub forma de ursuleti sau veverite ori pentru cel inspirat din desenele animate cu Mickey si Minnie. O bratara din aur personalizata pentru bebelus va ramane cu siguranta o amintire pretioasa peste timp.

 

Vezi ❤️ AICI ofertele noastre de BIJUTERII DIN AUR PENTRU BEBELUSI

 

Bijuterii personalizate pentru proaspata mamica

Idei bijuterii pentru mama

 

O familie fericita nu este altceva decat un Rai timpuriu”, „De azi, o viata!”, „Al meu” sau un simplu, dar profund „Te iubim” sunt cateva exemple de mesaje pe care le poti grava pe bratara din aur sau argint, pentru a o darui unei proaspete mamici. Indiferent ca ti-e sotie, iubita, sora sau cea mai buna prietena, un cadou inedit ca acesta este felul tau de a-ti arata pretuirea pentru ea. Asa ca un colier cu un pandantiv in forma infinitului, pentru ca atat de mare este iubirea ei, sau care are gravata fotografia bebelusului poate fi un dar de suflet pe care nu-l va uita niciodata.

 

Vezi categoria noastra de ▶️ BIJUTERII PERSONALIZATE PENTRU MAMA

 

Un cadou inspirat inseamna, printre altele, si sa tii cont de personalitatea persoanei careia i-l daruiesti. Prin urmare, daca stii ca pentru mamica puterea credintei este foarte importanta, ii poti darui o bratara sau un colier sub forma de rozariu, cu banuti pe care sa fie gravata o fotografie a ei si a bebelusului sau un text de tipul „Familia nu este cel mai important lucru. Este totul”, ori cu o cruciulita gravata cu numele copilului si un banut care sa poarte chipul lui.

 

Vezi categoria noastra de ▶️ BIJUTERII GRAVATE TIP ROZARIU

 

Jucarii personalizate pentru bebelus

 Bijuterii bebe cu gravura

 

Nu doar hainutele pentru bebelusi pot fi personalizate cu broderii, strasuri, fotografii si mesaje imprimate pe ele, ci si jucariile. Poti opta, de exemplu, pentru o zornaitoare din argint, cu numele sau data nasterii copilului gravata pe ea. Si daca nu stii ce sa alegi in acestsens, iata o recomandare din partea noastra:

 

Zornaitoare bebe personalizata gravura text Argint 925 masiv (jucarie pentru bebe)

 

Un cadou pe care cel mic il va indragi chiar si dupa zeci de ani, pentru ca ii va aduce aminte mereu de timpul magic al copilariei este, de exemplu, o lingurita din argint cu un ceas care indica ora la care s-a nascut. Poti alege si varianta cu o fotografie gravata a bebelusului.

 

Lingurita argint 925 rodiat 10 cm personalizata gravura text/foto (ceasul bebelusului)

 

Accesorii personalizate pentru proaspata mamica

 

Un accesoriu care sa-i aduca mamicii zambetul pe buze, in fiecare zi, chiar si atunci cand se simte coplesita de griji. Iata o idee creativa prin care ii poti transmite cat de mult inseamna ea pentru tine. Din aceasta perspectiva, un breloc din argint, personalizat, este unul dintre cele mai inspirate cadouri. Printr-un design simplu, spui o poveste profunda de iubire, alegand un model sub forma unui copac al vietii care sa aiba gravat de jur imprejur mesajul „Acasa se scriu cele mai dulci amintiri” ori a unei piese de puzzle care ilustreaza o mama si un copil, legati intre ei de bataile inimii.

 

Vezi categoria noastra de ▶️ ACCESORII PERSONALIZATE

 

Totodata, te poti orienta catre perne cu broderii facute manual, decoratiuni colorate care sa ajute la calmarea bebelusului si la crearea unei stari de bine pentru mamica, paturi cu imprimeuri inspirate din natura pentru accesorizarea patutului celui mic sau pentru confortul mamei atunci cand il leagana. Apoi, nu uita ca te poti folosi oricand de talentele tale deosebite pentru a da o nota personala cadourilor pentru bebelus si mama lui. Asa ca, daca poti picta chiar tu un tablou, sa creezi un desen special cu aceasta tema sau sa confectionezi diverse obiecte de imbracaminte, nu te gandi de doua ori. Mai ales daca este vorba despre o prietenie veche sau despre familia ta, un astfel de dar original va fi cu siguranta apreciat chiar si peste zeci de ani.

 

Personalizarea cadoului pentru bebelus si proaspata mamica este modul tau de a le transmite o poveste de suflet. Mesajele si fotografiile gravate pe bijuteriile din aur sau argint, jucarii, tacamuri ori alte accesorii, obiectele pe care le poti crea chiar tu sunt doar cateva idei pentru ca darul pe care il oferi sa fie altfel, sa transmita un mesaj puternic intr-un stil unic. Pana la urma, nasterea unui copil, dincolo de bucuria imensa pe care o aduce, este un moment care trebuie marcat cum se cuvine.

 

Sursa foto: Shutterstock si Graveaza Povestea Ta ❤️

Vizualizate recent